Hlavní obsah

Proč nedá Holubová chvíli pokoj? Útočila na StarDance, mluvila o ponižování

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Holubová podporovala prezidentskou kandidaturu Petra Pavla, byla i na setkání na Staroměstském náměstí

Herečka ze seriálu Jedna rodina má potřebu neustále do něčeho šťourat. Teď se Eva Holubová pustila do StarDance, protože vypadl její kamarád Ondřej Ruml. Podle ní je to důvod změnit pravidla soutěže.

Článek

V první řadě je třeba říct, že Eva Holubová má za sebou operaci hlavy, která dopadla úspěšně. Což je skvělá zpráva a přejme herečce, aby už takový či podobný zákrok nikdy nemusela podstupovat.

Holubová si však i z lůžka nemocnice Na Homolce našla čas, aby komentovala dění kolem sebe. Budiž, jistě na to má právo. Ostatně jako kdokoli jiný. Nakonec, díky tomu vznikly i následující řádky. Stejně jako Eva Holubová má právo vyjadřovat se ke StarDance a dalším událostem, autor tohoto článku má právo vyjádřit se k Evě Holubové.

Obhajoba kamaráda Ondřeje Rumla

Netuším, kde se v ní bere potřeba neustále do něčeho rýpat, něco komentovat, něco kritizovat. Možná nemá co dělat, třeba potřebuje být „slyšet“. Může to být motor, který ji pohání. Každý máme nějaký koníček. Tentokrát už to ale, dle mého názoru, paní Holubová opravdu přehnala.

„Když už to přikazuje licence, že se kolem musí dělat takové nesnesitelné dusno, ponižující natahování oznamování, kdo nás opustí, propánakrále, proč to není oslava vítěze, proč je to poprava poraženého?“ napsala si na svůj Instagram. A také se ukázalo, odkud vítr vane: „Znám ho dlouho, ještě dávno předtím, než šel do Tváře. A je to neuvěřitelný muzikant a hlavně zpěvák, už v Tváři byl skvělý. A nebyl mu vlastní prázdný styl showbyznysu, ani teď ne,“ dodala na adresu Ondřeje Rumla, který vypadl jako první. Je zřejmé, že jde o jejího kamaráda, případně dobrého známého.

Není nic špatného se zastat někoho, koho máme rádi či ho obdivujeme. Ale mělo by to být trošku elegantní. Sama Holubová si totiž odporuje. Správně hovoří o tom, že StarDance se vysílá v rámci licence, nelze měnit nic. Takže proč ta zbytečná slova o jakési oslavě vítěze? Není to možné, nejde to. Licence, paní Holubová, licence, víme? Je přesně dané, jak přímý přenos bude vypadat.

Co by asi říkala Chlopčíkovi…

A hovořit v této souvislost s nějakým ponižováním soutěžících? To je asi stejné, jako hovořit o tom, že režisér seriálu Jedna rodina ponižuje Evu Holubovou, když po ní něco chce, ona to udělá jinak a on ji pak opraví. Je tou součást práce, kterou vykonávají herci a kterou nyní ve StarDance vykonávají tanečníci a tanečnice. Věděli, do čeho jdou. Předchozích dvanáct ročníků je docela slušný mustr. Mimochodem, chybí Zdeněk Chlopčík, raději se nedomýšlet, co by paní Holubová psala k mnohdy dost drsným hláškám tohoto bývalého porotce soutěže.

Na jednu stranu bychom měli být rádi, že má paní Holubová i ve svém krásném věku potřebu řešit dění kolem sebe, že se zajímá. A že není „zaprděnou“ důchodkyní, která všechno nové šmahem odsuzuje. Na druhou stranu u dámy jejího kalibru by člověk čekal mnohem víc nadhledu. Osobně zkrátka nechápu, proč si alespoň na chvíli nedá pokoj.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz