Hlavní obsah

Těžce zkoušená Anna K.: Otčím ji obral, blízcí umírali, Bočanová vzala chlapa. A teď další jobovka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: NextFoto (koupená licence)

Život se se zpěvačkou nemazlil

Zpěvačka vlastním jménem Luciana Krecarová toho má za sebou tolik, že by to vydalo na pořádně smutnou knihu. Anna K. se sice pokaždé zvedla a šla dál, bylo toho však opravdu hodně. To si nezasloužila!

Článek

Někdo by si mohl myslet, že když je Anna K. slavná, tak má všechno a nemůže si stěžovat. Jenomže to rozhodně není pravda. Když před pár týdny zrušila koncerty v pražských Riegerových sadech a ve Valašském Meziříčí, nejprve nikdo netušil, co se děje. Až nedávno vyšlo najevo, že ji opustil dlouholetý přítel Tomáš Vartecký. Plánovali svatbu a vypadali spokojeně.

Jenže místo veselky následoval drsný rozchod. „Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ přilil ještě další olej do ohně svým prohlášením o nové partnerce sám Vartecký. Nikdo se jí tak nemohl divit, že potřebovala chvíli klid. Přitom je pravděpodobné, že pár spolu nežil už delší dobu, o Varteckém se mluvilo v souvislosti s alkoholem a dalšími látkami.

Otčím to měl dobře vymyšlené

Pro Annu K. je odchod milovaného muže jen jednou z mnoha ran, které v životě utržila. Jeden by dokonce řekl, že už by měla být zvyklá. Pravdou ale asi je, že na toto si člověk nezvykne nikdy. První osudová „střela“ mířená do jejího srdce přišla v době, kdy měla těsně před maturitou. Milovaná maminka jí zemřela na rakovinu a otčím se bohužel neukázal jako parťák, který jí v těžkých životních momentech podpoří. Bohužel to bylo právě naopak.

Lucianě (tenkrát ještě používala své jméno Luciana Krecarová) sebral prakticky všechno. Věci jí naházel do krabic, vyměnil zámky u bytu po její mamince a vyhodil ji na ulici. „Máma celý život dřela a on mě obral o její majetek. Odstřihla jsem ho,“ vysvětlovala zpěvačka. Samozřejmě o nějakém dědictví nemohla být ani řeč, všechno shrábl nenasytný otčím.

Zpěvačka totiž tenkrát udělala tu chybu, že se s bytu ještě za života maminky odhlásila, aby měla blíž ke svému partnerovi, se kterým chodila. A když se pak chtěla přihlásit zpátky, otčím už to neumožnil. Byl to však vlastně teprve začátek na velmi krušné životní cestě.

Všechno je špatně

Nad zradu otčíma se povznesla i proto, že se jí začala velmi dobře rozjíždět kariéra. Proslavila se, její hudba bavila a dobře se prodávala. Anna K. se zamilovala do spolumajitele gramofonové firmy Viktora Mráze. Malovala si, že budou spolu a plánovala budoucnost. Ještě se objevila uhrančivá Mahulena Bočanová a partnera jí přebrala. Nutno říct, že i když si herečka Mráze vzala a mají spolu dceru, štěstí nakonec věčně netrvalo.

To se však bohužel nepřiklonilo ani k anně K. Sice potkala Varteckého a zdálo se, že všechno bude zalité sluncem. Když chtěli miminko, zjistili, že to nepůjde. A když se rozhodli pro adopci, zpěvačce lékaři objevili rakovinu. Což je nemoc, která ji bohužel stále provází. Kromě maminky na ni zemřely i její kamarádky Dana Skalová a Lucka Věrčáková. A aby toho nebylo málo, tak i maminka jejího partnera, pak zpěvačky babička a nakonec i její vlastní tatínek. Sama Anna K. rakovinou onemocněla hned dvakrát, naštěstí ji vždy porazila.

Zkrátka zpěvačka je životem těžce zkoušená a jak je napsáno v úvodu, stále toho na ni osud ještě valí hodně. Snad bude mít jednou klid, moc by si ho zasloužila.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Anna K

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz