Hlavní obsah
Sport

Co Čech, to trenér

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixbay.com

Stará známá pravda už roky říká toto moudro. Je však opravdu špatné říci, že se nám na výkonu našeho oblíbeného klubu či dokonce reprezentace něco nelíbí?

Článek

Zkuste si na internetu stěžovat na špatnou hru. Hned se seběhnou uvědomělí uživatelé, kteří začnou vysvětlovat, že je vše v pořádku a jenom tomu nerozumíte. Proč? Protože neumíte dát tři žongly, nedotáhl jste to dále než do okresního přeboru (samozřejmě v lepším případě), a celkově vlastně nemůžete říci nic špatného, protože to se prostě dnes nedělá. Jen držet pusu, krok a čekat na zázrak, protože dnes je vše zalité sluncem a nic se vlastně neděje.

Nesouhlasím!

Celou dobu slyším, jak se sport dělá pro fanoušky a tedy první, kdo by měl být spokojen, je právě fanoušek. Obzvláště fanoušek, který sport podporuje ze svých peněz, a že to kolikrát není levná záležitost. Vstupenky, doprava, permanentky, či merch. To vše něco stojí a fanoušek chce za tohle vše něco vidět a zažít. Ten fanoušek, na kterém všem údajně každému hráči a bafuňáři tak záleží. Samozřejmě do doby, než se začne ozývat.

Kdo jiný by však měl jako první vyjádřit svojí nespokojenost? Neměl by to být právě fanoušek, pro kterého se to vše vlastně údajně dělá? Bohužel když tuto nespokojenost vyjádříte, tak se se zlou potážete.

Opravdu musí být fanoušek minimálně Ronaldo či Klopp proto, aby mohl vyjádřit svou nespokojenost? Nejen se hrou, ale s celkovými poměry v českém sportu? Nemusí! Ale pokud se na tom trvá, tak se nedivme, že sledovanost našich lig není nikterak vysoká. Fanoušek se na to vše radši vykašle.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz