Hlavní obsah

Lze si s HomePod(mini) pustit hudbu jen s Apple Music?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: apple.com

HomePod mini

Již podle nadpisu je odpověď asi jasná. V ČR je dostupná streamovací služba, která jako jediná komunikuje s HomePod a ke smutku většiny to není Spotify ani YouTube Music.

Článek

Ve světě jich existuje více, ale u nás je to francouzský Deezer. Služba, která je tu déle než Spotify či Apple Music a ačkoliv má dle mě některé výhody, tak se narozdíl od jiných nedostala do takového povědomí jako již zmiňované služby.

K propojení potřebujeme pouze aplikaci v telefonu a tam kliknout na „Propojit s HomePod“. Aplikace nám zahlásí, že je vše připraveno a potom již jen v „Nastavení domácnosti“ ve vlastním profilu si nastavíme Deezer jako výchozí službu.

Teď již stačí říci:

Hey Siri, play XXX

A z HomePodu se začne přehrávat to si přejete i bez Apple Music.

A proč o tom píšu? Ačkoliv je tato funkce k dispozici již skoro dva roky od iOS 14.2, tak na českém internetu jsem o tom našel pouze jedinou zmínku v jednom článku, takže teď tu máme druhý.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz