Hlavní obsah
Lidé a společnost

Adam Bardy: Nejkrásnější Slovák učaroval českým ženám. Hraje v Ordinaci a dříve býval vojákem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ollivves / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Ženy v Česku mají nový ideál mužské krásy. Je jím bývalý voják, dnes známý slovenský herec, který se může pyšnit titulem nejkrásnějšího Slováka. Vidět ho můžete i v Ordinaci v růžové zahradě.

Článek

Adam Bardy se narodil v červenci 1993, loni tak oslavil své třicáté narozeniny. Už když mu bylo dvacet let, zúčastnil se mužské verze slovenské Miss. A díky jeho dokonalému vzhledu a vypracované postavě získal titul Nejkrásnější Slováka. A díky této soutěži se rozjela jeho modelingové kariéra, která z něj udělala jednoho z nejžádanějších slovenských modelů. I v dnešní době ale existují předsudky, že když někdo vypadá dobře, rozumu nejspíš moc nepobral. To ale není případ Bardyho.

Protože jeho dětským snem bylo stát se kosmonautem, vystudoval tento pohledný mladík vojenskou školu. Nastoupil pak do Čestné stráže prezidenta Slovenské republiky. S hodností kapitána se stal velitelem této Čestné stráže a měl tak na starosti stráž nad slovenskou prezidentkou Čaputovou.

Dnes už ale Adam Bardy vojákem není. Svoji pozici velitele opustil, aby se mohl stát hercem. V roce 2021 se objevil v jedné epizodě slovenského zpracování seriálu Pan Profesor, dále si pak zahrál v první řadě seriálu Druhá šance. Tvůrci televizních pořadů, filmů a seriálů si v ten moment uvědomili, že Bardy není pouze pohledný a inteligentní, ale že má i velký herecký talent.

V následujících letech tak dostal hlavní roli v seriálu Máma na prenájom, kde už hraje třetím rokem a natočil téměř sto epizod tohoto rodinného seriálu. Kromě toho dostal i nabídku na účast v soutěži Let´s Dance, což je slovenská verze pořadu, který u nás známe pod názvem StarDance. Svým pohybovým nadáním se spolu s taneční partnerkou dostal až mezi tři nejlepší páry. Soutěž pak opustil na třetím místě.

V letošním roce ale naskočil na již rozjetý seriál, který čeští diváci milují. Stal se členem hereckého týmu nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Zatím je tam úplným nováčkem, plánuje však v seriálu zůstat na dobu neurčitou. Sotva ale v seriálu začal, už se o něm ve veřejném prostoru mluví jako o novém sexsymbolu seriálu. Češky, kterým tak doslova učaroval, se nyní mohou těšit z jeho přítomnosti v Česku.

Tyto fanynky však mají smůlu, neboť Adam Bardy je už dlouho zadaný. Se svojí manželkou se setkal před lety na koncertě, pak si spolu začali psát na Instagramu. Vzali se v roce 2021 a krátce na to se jim narodil syn.

Modelingu se Adam Bardy věnuje i dnes, přestože kvůli velkému pracovnímu vytížení spojenému s jeho hereckými rolemi, musel focení a točení reklam trochu upozadit.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz