Hlavní obsah

Erika Stárková hlásí návrat do Možné je všechno! Na hranici trapnosti padá pořad na dno české zábavy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Pavel Zedníček, moderátor pořadu Možné je všechno!

Erika Stárková je zpátky v Možné je všechno! To, čeho se mnozí televizní diváci báli, se stalo skutečností. A s jejím příchodem se vytrácí i většina zábavy, kterou tento pořad pravidelně každý týden nabízel.

Článek

Možné je všechno! jako poměrně zdařilý a neotřelý formát baví diváky televizních obrazovek už několik týdnů. Někdy je díl vtipnější, někdy méně. Hodně totiž záleží na hvězdných hostech, kteří se mají o zábavu postarat. A mezi nimi se v úvodní epizodě objevila právě Erika Stárková.

Reakce diváků na její vystupování ale byly rozporuplné. Nejvíce ji kritizovali za velmi výstřední chování, kterým kazila ostatním celebritám jejich snahu diváky pobavit. První díl se kvůli ní stal tím nejhorší v krátké historii pořadu. Když se pak Stárková v druhém díle neobjevila, divákům spadl kámen ze srdce. Složení hostů se mění a zůstává jen jádro tvořené Ondřejem Sokolem, Petrou Nesvačilovou a Jakubem Štáfkem.

Jenže jak minuly další díly, začali se někteří hosté do pořadu zase vracet. Bylo tak jasné, že ještě není vyhráno a Erika Stárková se může do pořadu kdykoli vrátit. A v šestém díle se tak skutečně stalo. Tahle odjištěná střela vletěla na pódia Možné je všechno! takovým způsobem, že ze zábavy opět nezbylo nic. Nepředváděla se ale jen během jednotlivých disciplín a soutěžích, rady si s ní nevěděli kolegové či moderátor Zedníček ani během rozhovorů mezi vystoupeními.

Týmy, ve kterých Stárková během pořadu soutěžila, byly prakticky vždy ty, které v dané soutěži prohrály, neboť její nesoustředěnost a touha být středem pozornosti odváděly myšlenky kolegů zcela někam jinam. Například v disciplíně Mistři zvuku tak přehrávala, že pro ostatní bylo prakticky nemožné poznat, jaký zvuk předvádí.

Když v disciplíně Jedna vteřina, kde mají soutěžící podle vteřinové ukázky hádat název skladby i jejího interpreta, byla Stárková u odpovědního pultu sice jako první, za to si spletla Zlatíčka od kapitána Dema se slovenskou hymnou a okamžitě z disciplíny vypadla. Očividné přitom bylo, že Stárkova vůbec nevěděla a odpověď střelila od boku. Hádat přitom vůbec nemusela a mohla postoupit do dalšího kola.

Ve scénkách v rámci soutěže Stokrát jinak pak byl její výkon až na hranici nevkusu a trapnosti. Předváděla opilou ženu válející se na zemi, absolutně nevhodně tančila i zpívala. Tuto přehlídku pak zakončila tím, že divákům ukázala svoje spodní prádlo. A to už bylo moc i na ty nejotrlejší.

Své vystoupení pak Stárková završila v poslední scénce, která se odehrávala na šikmé ploše. Zde se opět chovala zcela nepochopitelně, ač měla předem danou úlohu, do které se měla v rámci disciplíny vžít. Tím tak uzavřela asi nejhorší díl v historii pořadu a televizním divákům nezbývá nic jiného než doufat, že ve zbývajícím čtyřech epizodách už se Stárková neobjeví.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování šesté epizody pořadu Možné je všechno!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz