Hlavní obsah
Umění a zábava

Ewa Farna levitující O2 arenou a neskutečná atmosféra: Koncert zlaté slavice byl jedinečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Bieniecki Piotr / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Ewa Farná v roce 2017

Koncert, kterého se zúčastníte, má vždy diametrálně rozdílnou atmosféru, než když na něj jen koukáte doma ze záznamu. Na koncertě Ewy Farne to ale bylo neskutečné. Aréna doslova bouřila a Ewa Farna se vznášela nad hlavami fanoušků.

Článek

Ewa Farna už na podzim loňského roku podruhé obsadila 1. místo v anketě Český slavík. Právem se tak zařadila mezi nejoblíbenější zpěvačky, které v Česku máme. A vzhledem k tomu, že má mnoho fanoušků, její velký koncert k oslavě 30. narozenin zpěvačky byl na podzim loňského roku beznadějně vyprodaný. A proto se Ewa rozhodla, že uspořádá ještě druhý koncert, aby ji měli možnost naživo vidět i ti, kteří se na ten první koncert nedostali. Druhý narozeninový koncert se odehrál v pátek 22. března letošního roku v největší české hale.

O2 arena byla i tentokrát naplněna k prasknutí. Všude, kam se člověk podíval, nebylo volné ani jediné místo. Na ploše určené ke stání to byla doslova hlava na hlavě. Bouřlivé skandování v neosvětlené hale začalo ještě, než se Ewa Farna objevila na pódiu. Fanoušci jí tak dávali najevo, jak moc se na ni těší. Jakmile se pak objevila na scéně, propukla celá aréna v neskutečnou salvu nadšeného řevu. Takové přivítání ani Farna nečekala, a tak jí to hned na úvod dojalo.

A pak to začalo. Slavice sypala z rukávu jeden hit za druhým. Přestože při zpěvu předváděla na pódiu i složité taneční kreace, nebylo to na jejím projevu vůbec poznat. Byla profesionální od začátku až do konce. Během celého večera přivítala na pódiu i zajímavé hosty. Tím nejvýraznějším byl bezpochyby skvělý český zpěvák Vojtěch Dyk, vidět jsme ale mohli i duet s Martinem Chobotem, Ewiným manželem.

Přestože měl koncert přibližně dvě hodiny, skvělá atmosféra se postupem času nevytrácela. Ewa Farna dokázala upoutat pozornost hostů po celou dobu. K tomu jí posloužila skvělá výprava koncertu, sehrané výkony tanečnic a tanečníků, kapela i vokalisté. Ewa Farna však měla ještě schované eso v rukávu. Na píseň Všechno nebo nic se vznesla doslova do oblak. Na jištěné houpačce poletovala nad hlavami fanoušků až v nejvyšších patrech O2 areny. Překonala tak svůj strach z létání, ke kterému se před písní přiznala. Byl to jeden z nejsilnějších momentů celého večera.

Ewa Farna nás nechala nakouknout i do svého dětství a dospívání a řadou videí, která byla promítána během jednotlivých pauz, dokázala diváky v sále i rozesmát. Nechybělo tomu vůbec nic. Mělo to sílu i spád. A když na konci koncertu poradila sama sobě v dětském věku, aby šla za svým snem a zpívala, snad žádné oko nezůstalo suché.

Naše zlatá slavice byla zkrátka jedinečná. A aplaus diváků to potvrzoval. Naše nejlepší zpěvačka opět překonala sama sebe a fanouškům nabídla úchvatnou show, stejně jako loni na podzim. Je to jedna z nejlepších zpěvaček na naší hudební scéně. Je lidská a na nic si nehraje. A až bude zase příště pořádat koncert v O2 areně, jistě ho zase vyprodá do posledního místa.

Zpracováno na základě:

a na základě dojmů z návštěvy koncertu Ewy Farne v 02 areně (22.3.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz