Hlavní obsah
Umění a zábava

Helena Vondráčková přesouvá koncert v O2 areně na příští rok. A stále není vyprodáno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Biograf1234 / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Helena Vondráčková

Helena Vondráčková bude muset oslavu svých 77. narozenin a 60 let na scéně rozdělit do dvou různých let. Druhý koncert, který se měl původně odehrát jen den po tom prvním, se přesouvá na rok 2025. Zbývají tam ještě tisíce neprodaných vstupenek.

Článek

Helena Vondráčková se se svým náročným výstupem objevila na předávání cen ankety popularity Český slavík 2023. Slavnostní večer jsme mohli vidět na televizních obrazovkách už v listopadu loňského roku. A právě na této akci Helena Vondráčková spustila předprodej na svůj velký narozeninový koncert v O2 areně. A doslova během hodiny jí na pódiu Leoš Mareš oznámil, že už má vyprodáno.

Jenže to nebyla tak úplně pravda. Koncert v té době nebyl ještě zdaleka vyprodaný. I v současné chvíli tam stále zbývá řada neprodaných vstupenek. Ticketingová společnost Ticketportal jich nabízí přes 500 a další se dají koupit u druhého oficiálního prodejce, společnosti Ticketmaster.

I přesto Helena Vondráčková spustila předprodej na svůj druhý narozeninový koncert, který se měl původně odehrát 25. června 2024, tedy pouze jediný den po prvním koncertu. Nedávno ale bylo oznámeno, že druhý koncert se z organizačních důvodů přesouvá, a to až na 4. únor 2025. Bližší informace k důvodům změny termínu nebyly zveřejněny. Faktem ale zůstává, že na tento koncert zbývá ještě značné množství vstupenek. Na stránkách společnosti Ticketportal je jich k dispozici ještě několik tisíc, u společnosti Ticketmaster není možné počet zbývajících vstupenek zjistit, avšak i na stránkách tohoto prodejce jsou nadále k dispozici.

K přesunutí termínu druhého koncertu došlo navíc na poslední chvíli, změna byla oznámena pouze měsíc před jeho konáním. Důvodem by tak klidně mohl být malý zájem fanoušků. Skalní fanoušci si totiž mohou zakoupit vstupenky i na příští rok, dva dny po sobě by ale šel jen málokdo.

Helena Vondráčková je jednou ze stálic české hudební scény, zpívá už neuvěřitelných 60 let a v den svého prvního koncertu oslaví 77. narozeniny. Přesto vypadá stále skvěle a jejím tanečním vystoupením se vyrovná jen málokterá česká celebrita. Přesto lež, která padla už na předávání cen Český slavík, nebyla příliš promyšleným tahem jejího týmu. Přímo na televizních obrazovkách totiž došlo ke klamání diváků, kteří uvěřili tomu, že je o Helenu Vondráčkovou stále enormní zájem. Brzy se ale ukázalo, že to není úplně pravda a že se jednalo zřejmě jen o marketingový tah.

I přesto, že je zpěvačka doslova legendou české hudby, umístila se v této anketě popularity až na 15. místě, což ji zařadilo například až za Martu Jandovou, Terezu Maškovou nebo Moniku Bagárovou, která musela nedávno zrušit svůj plánový koncert ve stejné hale.

Navzdory všemu si zpěvačka zasloužilý velký obdiv za odvahu, se kterou se v pokročilém věku pouští do náročných vystoupení, které ještě stále těší tisíce fanoušků po celé naší republice.

Zpracováno na základě:

a na základě dostupných kapacit obou koncertů Heleny Vondráčkové, které jsou k dispozici na stránkách oficiálních prodejců ticketportal a ticketmaster

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz