Hlavní obsah
Umění a zábava

Jitka Čvančarová v Možné je všechno! osvěžila celý díl a diváci v sále se váleli smíchy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Jitka Čvančarová

Jitka Čvančarová byla hostem v dalším díle zábavného pořadu Možné je všechno! v moderaci Pavla Zedníčka. A byla to jedna z nejlepších návštěv, která do pořadu kdy zavítala. Zastínila i nejapné snahy Eriky Stárkové.

Článek

Jitku Čvančarovou v takovém druhu pořadů moc často nevídáme. Proto byla její účast doslova splněným snem pro všechny její fanoušky. Čvančarová je jistě skvělou herečkou, avšak v improvizačních soutěžích jsme ji ještě nikdy neviděli.

V první řadě je třeba poznamenat, že jí to náramně slušelo. Oblečení v modrých barvách jí sedlo a Jitka tak ukázala, že pomluvy, které se šíří mediálním prostorem o její postavě, jsou jen výmysly senzace chtivých novinářů. V 8. díle Možné je všechno! totiž ukázala, že se za svou postavu rozhodně stydět nemusí. Mezi stálými hosty pořadu navíc působila uvolněně a doslova jako doma.

Ve hře Uleť si Čvančarová vyzkoušela, jaké to je, když na jistících lanech létá ke stropu studia a zase zpátky dolů. Přitom ale předvedla i notnou dávku pohotovosti v měnících se principech hry a tématech. A svými výroky doslova pobavila celý sál. V další hře Vteřina, kde se podle vteřinové ukázky hádají názvy a interpreti jednotlivých písní, moc prostoru nedostala. Mladší soutěžící to brali celkem vážně a u přihlašovacího pultíku byli vždy dříve než Čvančarová. I tak se ale Jitka dostala až do semifinále.

Doslova perfektní byla Čvančarová ve hře Na plná ústa. Principem této hry je předávat si z jednoho na druhého předem připravené věty. Na tom by nebylo nic těžkého, soutěžící ale mají v ústech takzvané roztahováky, které jim jednak odhalují dásně i všechny zuby, ještě k tomu ale výrazně znesnadňují mluvení. Jitka se jako profesionálka ale snažila o dokonalý projev. A diváky v sále i ostatní soutěžící naprosto odrovnalo její zápolení s oním roztahovákem. Zápasila s ním statečně a bylo jí rozumět ze všech nejlépe. Ty grimasy a pohyby, které u toho dělala, ale byly nezapomenutelné.

Své skvělé umělecké vlohy ukázala i ve hře Stínohra, kde měla spolu s Martinem Dejdarem pomocí svých stínů ztvárňovat známé české i světové filmy. Během dvou minut dokázal pár ztvárnit celkem jedenáct snímků, které ostatní hosté uhodli doslova po pár vteřinách. Žádný takový profesionál, který by to zvládl takto s přehledem, v pořadu Možné je všechno! ještě nebyl.

Jitka Čvančarová byla tak skvělá, že svým výkonem trochu zastínila ostatní vystupující včetně Eriky Stárkové, které je v tomto pořadu vždy plno. Erika Stárková ale v tomto díle dostala mnohem méně prostoru, takže ti, kteří ji v předchozích dílech nemohli vystát, mohli být za její upozadění při sobotním večeru vděčni scénáristům. Objevila se ale v závěrečné Šikmé ploše, a tam si to do puntíku vynahradila.

Byla trochu škoda, že si Šikmou plochu nemohla vyzkoušet právě Čvančarová, protože by v této hře byla určitě stejně úžasná jako v těch předcházejících. Ale tak už to v Možné je všechno! chodí. Ne každý účastník si může vyzkoušet všechny hry. Obzvláště když je jen epizodním hostem. Za Jitku Čvančarovou patří ale televizní stanici Nova velký dík.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování 8. dílu pořadu Možné je všechno (TV Nova, 19.10.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz