Hlavní obsah
Umění a zábava

Možné je všechno!: Dano Dangl kazil jednu hru za druhou, pak se Zedníčkovi míchal do moderování

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Do třetího dílu nové zábavné show Možné je všechno! zavítal speciální zahraniční host až ze sousedního Slovenska. Dano Dangla ale není třeba představovat, jeho tvář znají všichni příznivci oblíbené Partičky.

Článek

Dano Dangl se stal již před lety moderátorem zábavné improvizační show, kterou lidé doslova milovali. A díky tomu jeho tvář dnes poznává spousta televizní diváků. Doslova nezaměnitelný je pak jeho jedinečný nekontrolovatelný smích doprovázených množství pohybů. Již dlouho jsme ale tohoto moderátora na televizních obrazovkách českých stanic vidět nemohli. Až nyní se ukázal v nové show Možné je všechno!

Dano Dangl totiž tak trochu patří i k Zedníčkově novému pořadu. Je totiž jeho producentem a na Slovensku navíc tamní verzi pořadu moderuje. Jenže ani zdaleka nebylo jeho hostování v české verzi pro televizní diváky přínosem. Již od první soutěžní hry nazvané Na plná ústa kazil, co se dalo. Princip této disciplíny tkví v předávání jedné věty či souvětí z jednoho soutěžícího na druhého, tedy něco jako tichá pošta. Ovšem s tím rozdílem, že tady mají soutěžící v ústech takzvanou roztahovačku, která jim odkrývá zuby a znesnadňuje jim mluvení.

I tak se ale všichni snaží o to, aby ze zprávy, kterou dostanou od předcházejícího soutěžícího, předali tomu dalšímu co nejvíce. Snaží se si ji tedy namemorovat a srozumitelně ji tlumočit dál. Dano Dangl, který stejnou disciplínu na Slovensku moderuje, ale dalšímu soutěžícímu předal zcela něco jiného, než mu bylo sděleno. Nedávalo to smysl a celou hru to zkazilo. Těžko říci, zda to byl Danglův záměr, nicméně se to opravdu nepovedlo.

A jiné to nebylo ani u dalších soutěží. Když ale přišla na řadu zcela nová hra nazvaná Serenáda, nenechal Dangl ani Zedníčka domluvit. Skočil mu do řeči a začal mu vysvětlovat, o čem vlastně daná hra je. Jako by snad moderátor na to nebyl připraven. Uvedení celé hry mu tak doslova ukradl a pak Zedníčka ještě zpovídal.

Na druhou stranu diváci, kteří si vzpomínají na pořad Partička, měli zase po letech možnost vidět Dangla válejícího se po sedačce smíchy a dusícího se v záchvatu zábavy. I tak ale hned několik soutěží zkazil, a tak večer se Zedníčkovou show opět nebyl dokonalý.

Možné je všechno! je oddechový pořad, který nemá nutit diváky moc přemýšlet. Stačí u něj totiž vypnout a bavit se. A to právě tady platí dvojnásob. Škoda jen, že se prakticky v každém díle objeví někdo, kdo úplně není typem pro improvizační show, snaží se jen předvádět, i když o zábavě nemůže být řeč, a sehranou partu bavičů dokáže doslova během pár minut rozhodit. Tentokrát to odnesl i závěr. Dano Dangl se totiž objevil na pověstné šikmé ploše coby klient fitness centra. Jenže ani tady výkonem neuchvátil.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování třetí epizody pořadu Možné je všechno! (vysíláno 14.9.2024 na TV Nova)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Daniel Dangl

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz