Hlavní obsah
Umění a zábava

Možné je všechno!: Lucie Borhyová se odreagovala tak, že její kolegové i diváci nevěřili svým očím

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Pavel Zedníček, moderátor pořadu

Druhý díl pořadu Možné je všechno! přinesl další porci zábavy. Většina celebrit zůstala, ale objevila se i osoba naprosto nečekaná. Lucie Borhyová v improvizační show ale překvapila tak, jak to nikdo nečekal.

Článek

Ve druhém díle zábavné show Možné je všechno! rozhodně o zábavu nouze nebyla. Některé disciplíny si hvězdní hosté zopakovali, ale vyzkoušeli si i soutěže zcela nové. A bylo jich na to opět osm. Ve složení hvězdného týmu došlo k drobným změnám. Neobjevila se Erika Stárková, která v minulém díle diváky doslova iritovala. Chyběl také Jiří Mádl a Martin Pechlát. Místo toho jsme ale mohli nově sledovat výkony herečky Hany Vagnerové a Martina Dejdara. Překvapením večera ale byla dlouholetá moderátorka hlavních večerních zpráv televize Nova Lucie Borhyová.

Když bylo oznámeno, že se pořadu Možné je všechno! zúčastní i tato moderátorka, většina z nás předpokládala, že to bude o ničem a že Lucie Borhyová určitě nebude mít improvizační talent. Známe ji totiž jako moderátorku, která nikdy neodbočí od toho, co má napsané na čtecím zařízení a za každých okolností se snaží zachovávat dekorum, aniž by jakkoli dala najevo svoje emoce.

A zpočátku pořadu to vypadalo, že tomu tak bude i tady. Ale po překonání počátečních rozpaků se Borhyová pěkně odreagovala a doslova z ní prýštila radost z toho, že se může zúčastnit pořadu, kde si může dělat, co chce, a nemusí se držet předem daných pravidel.

Když se spolu s Martinem Dejdarem pustila do soutěže Popletené zprávy, mohlo nám to přijít, jako když začínají skutečné zprávy. Borhyová totiž opět ukázala svoji profesionalitu. Soutěž ale byla záludná v tom, že moderátoři museli měnit nálady podle toho, jak jim ukazoval Pavel Zedníček. U Borhyové jsme tak měli možnost vidět jednak přehnané štěstí, ale i naštvanost. A v obou pozicích byla Borhyová naprosto skvělá. Přehrávala tak, jak se od soutěže očekávalo a všichni ostatní hosté jen valili oči na to, co ta to Borhyová vlastně dělá. Takovou ji totiž nikdo neznal.

Všechny ve studiu pak Borhyová odrovnala i v momentě, kdy nasedla do provizorního taxíku a předváděla, že je Hurvínek. Pohybovala a tvářila se jako loutka a všem tím vyčarovala široký úsměv na tváři.

Projevila se v ní ale i soutěživost. V jedné ze závěrečných her, kdy se měly hádat názvy písní po poslechu jejich jediné vteřiny, se probojovala až do finále. V tom ji sice porazil Ondřej Sokol, neboť poslední píseň Borhyová neuhodla, i tak ale brala prohru sportovně a po celou dobu pořadu se svým i ostatním výkonům smála.

Na Lucii Borhyové bylo vidět, že si pořad skutečně užívala. A mnoho z nás ji v takových situacích nikdy nevidělo, o to větší to pro nás bylo překvapení. Nyní už budeme Borhyovou vídat zase jenom za zprávařským stolkem se zcela vážnou tváří po boku jejího kolegy Reye Korantenga. Možné je všechno! nám ale ukázalo i její lidskou tvář.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování pořadu Možné je všechno! (TV Nova, 7.9.2024)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz