Hlavní obsah
Umění a zábava

Podzim plný reality show na Primě. Čekají nás Zrádci s Kotkem i Honeymoon s Pergnerovou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: SimcaCZE / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Léto se pomalu chýlí ke konci a české televizní stanice už se chystají na podzimní vysílací schéma. V tom televize Prima opět hodně vsází na reality show.

Článek

Na jaře uvedla televize Prima kuchařskou reality show s velkým potenciálem. Česko na grilu v čele s hvězdným Pohlreichem ale doslova propadlo a brzy bylo z hlavního sobotního vysílacího času přesunuto na méně prestižní čas. A právě proto je s podivem, že po takovém neúspěchu vsází tato televizní stanice na další reality show i na podzim.

Od září na televizní obrazovky totiž zavítá reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití, se kterými se do povědomí diváků vrátí i Tereza Pergnerová. Jenže to rozhodně nebude o romantice a vzájemném souznění, jak se z termínu líbánky může zdát. Soutěž se totiž bude podobat spíše konkurenčnímu Survivoru, kde se doslova bojuje o přežití. A to navíc mezi lidmi, kteří se prakticky neznají.

Celý formát začíná setkáním dvaceti mužů a dvaceti žen, kteří se nikdy předtím neviděli. Po jedné vzájemné minutě se pak rozhodne o tom, kdo s kým utvoří pár. Možnost rozhodnout se později jinak už soutěžící nemají. Následně jsou totiž vydáni na milost pláži na opuštěném ostrově, kde spolu musí kooperovat a zjistit, zda jsou spolu schopni vyjít i v takto extrémních podmínkách.

Reality show staví na emocích. Lidé, kteří se sotva znají, spolu budou na opuštěném ostrově. Často tak mezi nimi může docházet k hádkách, ale i k vzájemnému sblížení. A to je to, co má přilákat diváky k televizním obrazovkám. A k tomu ještě exotické prostředí filipínských ostrovů.

Prima ale na podzim představí ještě jednu reality show, kde se jako moderátor netradičně představí Vojtěch Kotek. V reality show Zrádci budou soutěžící rozděleni na dvě skupiny. První skupinou budou Věrní, kteří se budou snažit o to, aby si případnou výhru rozdělili rovným dílem mezi sebe, Zrádci se budou snažit o to, aby ze hry dostali pryč co nejvíce Věrných a získali výhru pro sebe.

Zrádci mohou během noci „zavraždit“ některého z Věrných a ten tak soutěž opustí. Stejně tak ale může být některý z hráčů vyloučen během porady u kamenného stolu vyhoštěním. Soutěž je zajímavá v tom, že žádný z Věrných nemusí zůstat Věrným po celou dobu soutěže, ale může sběhnout ke Zrádcům.

Televize Prima odvysílá na podzim celkem 12 dílů této reality show. Lákadlem může být i netradiční prostředí, ve kterém se tato soutěž uskuteční. Zrádci se totiž vždy konají na hradě nebo zámku. Pro letošní ročník byl zvolen jeden z nejkrásnějších českých hradů Křivoklát. Takže během soutěže budeme mít možnost poznat detailně i tento hrad.

Jestli některá z nových reality show televizního diváka osloví, se ukáže až v září. Záležet bude i na podzimním schématu konkurenčních televizních stanic a na způsobu, jakým tyto stanice televizního diváka osloví.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz