Hlavní obsah
Umění a zábava

StarDance překvapila: Porota se přidala na stranu diváků a hodnotí pozitivně Maršálka, který netančí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Judita Tamošiunaite / Wikipedia Commons / pexels.com

Máme za sebou další díl soutěžního pořadu StarDance, ve kterém se sice nevyřazovalo, přesto přinesl hned několik překvapení, která nemohou zůstat bez povšimnutí. Jedno z nich tradičně souviselo s Josefem Maršálkem.

Článek

Na charitativní večer pro Centrum Paraple v pořadu StarDance byla radost pohledět. Skrze medailonky jsme měli možnost poznat pět vozíčkářů, kteří i přes nepříznivý osud neztrácí naději a nevzdávají se. Tito lidé mohou být vzorem pro mnohé z nás, které žádné takové neštěstí nepotkalo. Klobouk dolů před jejich vnitřní silou a odhodlaností.

Absolutní hvězdou večera ze všech tanečních párů byla Eva Adamczyková spolu se svým tanečníkem Jakubem Mazůchem. Jejich tanec byl dokonalý. Divákům zatančili paso doble, které všem doslova vyrazilo dech. Mělo totiž všechno. Napětí, emoce i vášeň. Tento pár je jasným adeptem na výhru celé soutěže. Nesmíme však předbíhat, abychom se opět nespálili. V této soutěži rozhodují diváci, jak už jsme se mnohokrát přesvědčili, a ti se mnohdy rozhodují na základě sympatií, nikoli dle tanečních výkonů soutěžících.

Standardně skvělý byl i výkon Ivy KubelkovéMartina Prágra. Iva Kubelková je zkrátka multitalent, který zvládá tančit, zpívat i moderovat. Oběma párům však na paty šlape Darija Pavlovičová se svým tanečníkem Dominikem Vodičkou. Darija je kolo od kola o mílové kroky lepší. Jejich společný tanec tohoto kola musel dojmout nejen všechny ve studiu, ale i u televizních obrazovek. Bylo to něžné, krásné a přirozené.

Největší překvapení však tak trochu souvisí s párem Josef MaršálekAdriana Mašková. Ti společně zatančili také paso doble, které bylo sice výrazově plné, avšak Josef Maršálek opět předvedl, že tanec skutečně není pro něj. V určitých momentech působily jeho pohyby až komicky. To by samo o sobě určitě žádné překvapení nebylo. O to největší překvapení se totiž postarala milá porota.

Přestože byl Josef Maršálek opět nejslabší, což slovním hodnocením mimochodem porotci i přiznali. Ačkoli potvrdili, že Josef Maršálek netančil, jeho výkon ohodnotili poměrně dobrými známkami. V hodnocení tak pár Josef Maršálek a Adriana Mašková znovu předstihl taneční duo Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, přestože výkon tohoto tanečního páru byl mnohem lepší. Bez chyb se sice neobešel, ale Hradilek působil sebejistým dojmem a společně jim to skvěle fungovalo. A co je hlavní, tančili.

Porota se zřejmě rozhodla, že se přidá na stranu diváků, kteří smskovým hlasování od začátku soutěže vyřazují jednoho favorita za druhým. Odborná porota je ale od toho, aby hodnotila tanec. Otázky sympatií a oblíbenosti by měly zůstat pouze, a právě na divácích a jejich hlasování. Snad nás příští týden nečeká další nemilé překvapení a soutěž opět neopustí další z favoritů.

Protože se v tomto díle nevypadávalo, závěr pořadu patřil společnému tanci celebrit, tanečníků a zmiňovaných vozíčkářů. Bylo to důstojné zakončení charitativního večera, ve kterém oněch pět odvážných vozíčkářů ukázalo své velké srdce, a ještě větší touhu žít normálním životem.

Zpracováno na základě přímého přenosu pořadu StarDance (vysíláno 25.11.2023)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz