Hlavní obsah
Umění a zábava

Zedníčkovo Možné je všechno mohlo být zábavným pořadem, Erika Stárková z něj ale udělala frašku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Pavel Zedníček

Televizní stanice Nova má za sebou premiéru nového zábavného pořadu Možné je všechno pod taktovkou zkušeného Pavla Zedníčka. A vypadalo to velmi slibně. Nebýt jednoho z osmi pozvaných hostů.

Článek

Možné je všechno jako zábavný pořad mělo velký potenciál. Vsadilo totiž na improvizační schopnosti pozvaných osobností, které tak dopředu nevěděly, co je vlastně čeká. A v tom bylo to kouzlo okamžiku. Moderování bylo svěřeno zkušenému Pavlu Zedníčkovi, který jako vždy nezklamal. Celým pořadem provázel s nadhledem a humorem jemu vlastním.

Některé hry, do kterých se soutěžící v průběhu večera zapojovali, sice nápadně připomínaly scénky z pořadu konkurenční televize, který si po dlouhá léta držel přízeň diváků, avšak osvědčený formát nezklamal ani v tomto případě. Řeč je o Partičce. V ní jeden čas účinkoval režisér a moderátor Ondřej Sokol, který byl hostem i prvního dílu Zedníčkovi nové show. A i tady dokázal, že je mistrem improvizace. Právě díky němu pořad stoupnul o několik příček nahoru.

Pořad založený na improvizaci ale může být jen tak dobrý, jak dobří jsou pozvaní hosté. A tak se nad většinou z nich vznášel otazník nejistoty, zda jim takový formát pořadu bude vyhovovat. Ale většina z nich skutečně nezklamala. Petra Nesvačilová se odvázala, Jiří Mádl dokázal, že je malý jen vzrůstem, a Marek Taclík a Martin Pechlát předvedli svá mistrovská herecká umění. Překvapila i Eva Burešová, která ukázala, že je nejen skvělou zpěvačkou, či Jakub Štáfek, který dokázal pohotově a vtipně reagoval doslova na vše, co se kolem dělo.

A tak to vypadalo, že pořad přinese divákům pořádnou dávku zábavy. Témata her byla sice trochu jednodušší, ale lidé se u televize rádi odreagují u nenáročné zábavy. Jenže jeden z hostů dokázal neskutečně iritovat po celou stopáž pořadu. Erika Stárková zkazila nejeden vtipný moment. Zadáním her zřejmě nerozuměla, nebo je ignorovala, neboť si na pódiu dělala prakticky, co chtěla, navzdory snaze všech ostatních. Ani soutěžící, ani moderátor nechápali, co to na pódiu předvádí. A na její usměrnění byl krátký i Zedníček.

Například ve hře, kde hosté leželi na zemi, ale kamera je zabírala s pozadím tak, že to vypadalo, jako když stojí, se všichni z přítomných snažili pohybovat tak, aby byl jejich pohyb co nejpřirozenější, i když jim to činilo obtíže. Drželi se ale tématu a improvizovali. Stárková však doslova létala vzduchem, lezla po ostatních a její chování kazilo výkon všech ostatních.

Stárková totiž nerespektovala ani ostatní hosty, jela si po své ose a pro diváka až nepřirozeně přehrávala. A to byl právě kámen úrazu. Kvůli ní se z celého pořadu stala fraška, u které mohl divák u televizní obrazovky pouze nadzdvihávat obočí.

Přestože většina hostů z prvního dílo se objeví i v tom dalším, Erika Stárková mezi nimi ale nebude. Nahradí ji Hana Vágnerová, a tak snad bude pořad budit méně rozpaků a diváci si užijí nerušené zábavy, kterou jim nikdo kazit nebude. A jako speciální host se v druhém díle objeví i moderátorská stálice televize Nova Lucie Borhyová. A tak se bude určitě na co těšit.

Zpracováno na základě:

a na základě sledování prvního dílu zábavného pořadu Možné je všechno.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz