Hlavní obsah
Internet a technologie

Generátor textů umělou inteligencí online a bez registrace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: WWW.PISALEK.CZ

www.AiText.cz- generátor textů AI bez registrace

Vyzkoušejte si umělou inteligenci (AI) online a bez registrace. Zjistěte během chvíle, jak efektivní dokáže být při práci s textem, který AI generuje díky technologii ChatGTP verze 4.0. V budoucnu si již nedokážete práci bez AI asistenta představit.

Článek

AiText.cz

Díky technologii umělé inteligence (AI) ChatGPT 4.0 je nyní možné vytvořit texty online bez nutnosti registrace. AI generátor textů online představuje nekonečnou příležitost pro podporu vaší tvořivosti. Poskytuje uživatelům širokou škálu možností pro vytváření jedinečného obsahu online a bez registrace. AiText.cz je skvělým nástrojem pro potřeby blogu, webu a sociálních médií.

Výhody AI nástrojů pro psaní textů

hlavní benefity, které AI přináší:

  • Pomůže překonat tvůrčí blok
  • Navrhne různé varianty nadpisů
  • Poslouží jako generátor nápadů
  • Přizpůsobí zabarvení a tón textu jeho zaměření
  • Podporuje autenticitu – používá stylistické atributy typické pro vaši firmu
  • Pomůže vám vystavět poutavý příběh
  • Zlepší kvalitu finálního výstupu
  • Najde správná slova
  • Zrychlí psaní
  • Používá bezchybně gramatiku
  • Umí přizpůsobit formát textu různým platformám
Foto: WWW.PISALEK.AI

www.Pisalek.Ai

Kde jsou limity tvorby textů pomocí dnešní AI?

  • Nemá fantazii
  • Necítí emoce
  • Častá plytkost textů
  • Nedostatečná práce se zdroji
  • Nízký stupeň vlastní kreativity
  • Nepracuje s nejnovějšími poznatky ve zvoleném oboru
  • Omezená schopnost kombinovat témata
  • Jazyková nedokonalost; nedostatečně pokročilá schopnost tvorby vět (syntaxe)

Návod, jak vytvořit AI texty pomocí umělé inteligence online

Jak to funguje? Ai Generátor textů online funguje skrze umělou inteligenci AI na technologii ChatGPT verze 4.0

Jaké jsou výhody?

1. Rychlost - AI generátor může v krátké době vygenerovat velké množství textu.

2. Konzistence - AI generátor může produkovat konzistentní text bez přítomnosti chyb.

3. Úspora času a nákladů - S použitím AI generátoru můžete být při tvorbě textu velmi efektivní a ušetřit tím nemalé náklady.

Jak mohu AI generované texty používat? Texty vygenerované Ai online můžete použít pro různé účely. Tento proces může být velmi účinný při tvorbě webových stránek, tvorbě obsahu sociálních médií, pro redakční a editorskou činnost nebo propagačních materiálů a také veškerých školních prací.

AI generátor textů může také být skvělým zdrojem inspirace pro tvorbu nového originálního obsahu.

5 nejlepších nástrojů pro generování textů umělou inteligencí

1. JASPER - Jasper je skvělý nástroj. Je přátelský, přitom velmi robustní, nabízí hodně užitečných podpůrných aplikací, se kterými si vystačí i náročný tvůrce obsahu. Zvládá psaní textů ve 26 jazycích, mezi které patří čeština i slovenština. Pokud vyjdeme z informací od tvůrců Jaspera, tak vám používání tohoto nástroje ušetří až 80 % času při tvorbě textů. Tento údaj se opírá o logiku, že průměrný copywriter stráví většinu času psaním, méně pak editací. Jasper pak slibuje, že psaní vyřeší za vás a vám pak zbude těch zbývajících 20 % času na editaci. Když odhlédnu od toho, že editace a úpravy textů obvykle zaberou mnohem větší část práce, rád podle své vlastní zkušenosti potvrdím, že Jasper skutečně šetří čas.

2. COPY.AI - Copy.ai je další nástroj pro automatizované psaní textů, který podle mě stojí za pozornost. Na rozdíl od Jaspera se ovšem Copy.ai profiluje o poznání úžeji. Důraz je na tvorbu marketingových a prodejích textů. Osobně mě zaujal důraz, který tvůrci Copy.ai dávají na marketing, resp. potřeby marketérů a profesionálních copywriterů. Za velmi přínosné považuji jmenovitě nástroje, které pomáhají s e-mailovým marketingem. Systém vám pomůže s tvorbou předmětů, ale i automatizovaných e-mailů, jako je například potvrzovací e-mail nebo follow-up e-maily. Copy.ai zvládá 25 jazyků, opět včetně češtiny a slovenštiny. Prostředí nástroje je příjemné, intuitivní, Copy.ai se dobře ovládá. Sympatická je také kolekce šablon, které pomáhají v tvůrčím procesu. Najdete mezi nimi například generátor názvu produktů nebo třeba generátor „háčků“ pro upoutání pozornosti. Celkem máte k dispozici přes 90 šablon. Cena tohoto nástroje začíná na 49 dolarech měsíčně. Můžete ale využít i bezplatnou sedmidenní verzi.

3. CLOSERS COPY - Closers Copy slibuje zapojení umělé inteligence do psaní, a to zejména psaní marketingových textů. To je ale pouze první pohled na tento nástroj. Při podrobnějším pohledu mě zaujalo, že Closers Copy stojí na hned třech algoritmech, kdy se každý z nich specializuje na trochu odlišnou oblast psaní. Closers Copy se chlubí tím, že pomáhají tvůrcům obsahu se psaním dlouhých textů a také zdůrazňují své SEO nástroje a nástroje pro analýzy a rešerše. Celkem nabízí přes 700 šablon a frameworků pro psaní. Tento systém vám nabídne práci ve 128 jazycích. AI asistent pro psaní od Closers Copy se mi líbí, nicméně mám pochybnosti o kvalitě výsledných textů. Ty jsou povrchní, často zmatené, neodpovídají na zadání, obsahují spoustu zbytečných pasáží, které jsou zcela mimo téma. Tento nástroj bych si pro dlouhodobější práci nevybral, nicméně se mi líbí možnosti, které slibuje, a proto jej budu průběžně sledovat. Myslím, že zlepšení kvality textů je otázkou času.

4. RYTR - Rytr hlásá na svém webu, že se jedná o AI asistenta pro psaní vysoce kvalitních textů v rekordně krátkém čase a za zlomek nákladů. Fakt je, že patří k těm nejlevnějším, za měsíc vás bude služba stát při výběru nejnižšího tarifu 9 dolarů. V Rytru můžete psát 31 jazyky a nabídne vám přes 30 šablon pro psaní různých formátů. Bohužel mezi nimi nenajdete generátor celých článků. Myslím ale, že to ani není záměrem tvůrců této aplikace. Rytr jde na psaní trochu jinak, než ostatní systémy. Mezi šablonami, které se tu nazývají „případy použití“ (use cases), najdete poměrně zajímavé možnosti. Při psaní můžete počítat i s nástroji na podporu SEO a s ověřením autentičnosti textu, resp. ochranou proti plagiarismu. Také Rytr patří k těm, které umí pracovat s marketingovými frameworky AIDA nebo PAS.Zajímavou vlastností této aplikace je možnost vybrat si z nabídky více než 20 tónů pro vyznění textu. Práce s Rytrem je příjemná, intuitivní, aplikace reaguje poměrně rychle. Nicméně i v tomto případě jsem trochu zklamaný z kvality výstupů. Ty budou potřebovat rozhodně hodně editační práce. Navíc, když jsem nechal Rytra vymyslet návrhy pro trendy v marketingu pro cestovní ruch, nabídl mi koncept s trendy z roku 2018.

5. WRITESONIC - Writesonic je další z nástrojů pro psaní textů s podporou umělé inteligence, který podle mě stojí za to vyzkoušet. Tvůrci aplikace slibují „nástroj pro všechny“ a Writesonic prezentují jako asistenta pro psaní na bázi umělé inteligence. Vlajkovou lodí aplikace je psaní dlouhých textů. Tvůrci slibují, že po zadání požadavků dostanete výsledný text o rozsahu 1500+ slov do 15 vteřin. Writesonic nabízí přes 80 šablon a nástrojů pro psaní a práci s textem. Nástroje zahrnují už zmíněnou možnost psaní dlouhých textů (nástroj Instant Article Writing), psaní blogů, nástroje pro tvorbu obsahu na sociální sítě, ale i zkracovače či rozšiřovače textů nebo tvorbu shrnutí. Z těch méně typických nástrojů najdete v nabídce třeba tvorbu popisků pro realitní inzeráty nebo tvůrce textů písniček. Také Writesonic umí zacházet s AIDA nebo PAS, v nabídce je i tvorba tiskových zpráv. Orientace na marketing a PR se nezapře. Počítat můžete s kontrolou gramatiky, ochranou před plagiarismem, analýzou čtivosti a SEO nástroji. Hezký bonus je generátor obrázků na bázi umělé inteligence, vlastní nástroj s názvem Photosonic. Writesonic umí více než 20 jazyků (včetně češtiny a slovenštiny) a pořídíte ho od 10 dolarů měsíčně. Aplikaci si můžete zdarma vyzkoušet. Když se zaměřím na kvalitu textu, tak bych ji zhodnotil jako lepší průměr. Texty dávají smysl, nicméně stále budou vyžadovat hodně editační práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz