Hlavní obsah
Internet a technologie

Obrázky generované umělou inteligencí AI

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: WWW.PISALEK.AI

Generování obrázků AI ZDARMA

Vyzkoušejte si nástroje pro generování AI obsahu ZDARMA. Obrázky generované umělou inteligencí AI bez registrace. Zajímá vás, jaké to je? A co se naučit něco nového zdarma? Pak jste na správném místě!

Článek

Vyzkoušejte si nástroje pro generování AI obsahu ZDARMA

Co je to AI?

AI je krátké označení pro umělou inteligenci. Je to technologie, která pomocí algoritmů a strojového učení umožňuje strojům simultánně porozumět tématu a provádět úkoly, v tomto případě generovat obrázky.

Jak generovat AI obrázky zdarma?

Pokud hledáte způsob, jak generovat AI obrázky zdarma, máme pro vás řešení. Na internetu existuje řada programů, které vám umožní generovat AI obrázky zdarma.

Nástroje na generování obrázků

PISALEK(AI) - první český nástroj na generování textů a obrázků s pomocí umělé inteligence AI. Vyzkoušejte si jej nejprve úplně ZDARMA a bez registrace.

Wonder – Program Wonder potěší všechny ty, které chtějí o něco více přizpůsobit výsledný obrázek svým potřebám. Jedná se o nástroj, kde lze zvolit styl, v jakém se obrázky vygenerují. Samozřejmě existuje i možnost, kdy se necháte překvapit a vše si nastaví Wonder sám.

Dall-E – Asi nejznámějším nástrojem je od propuknutí AI šílenství Dall-E. Pojmenován je podle nesmrtelného Salvádora Dalího, jakož i po rozkošném robotovi od Pixaru WALL-E. Donedávna byl k dispozici pouze pro hrstku vybraných šťastlivců v beta testování, ale aktuálně už je dostupný zcela pro všechny.

Foto: Umělá Inteligence AI

Generování obrázků

Dream Studio Lite – Oblíbenou webovou alternativou je také DreamStudio Lite. Je k dispozici v prohlížečích na PC i mobilních zařízeních a nevyžaduje žádné speciální kroky, jako například používání spolu s Discordem. Právě podpora chytrých telefonů je to, proč po nástroji sáhne mnoho uživatelů.

Craiyon – Dall-E mini. Tak se v počátcích říkalo nástroji Craiyon, který se snažil dělat přesně to, co jeho známější protějšek. Craiyon je k dispozici zcela zdarma a nemusíte se ani nikam registrovat. Nevýhodou je, že se v programu zobrazují reklamy, které mohou některé uživatele vyrušovat.

Midjourney – Druhým nejznámějším nástrojem v seznamu je bezpochyby Midjourney, který funguje na stejném principu jako Dall-E. Stačí tak zadat několik slov a program vám během pár desítek vteřin vygeneruje obrázky podle zadaných kritérií. Zajímavostí je, že funguje primárně přes aplikaci Discord, kde musíte zavítat do kanálu „newbies“.

V tomto článku jsme se seznámili se základy AI a dozvěděli se, jak generovat AI obrázky zdarma. Učení se AI tímto způsobem není obtížné a může vám to přinést výhody pro vaše podnikání. Takže se nebojte a připojte se k procesu AI a zkuste si to zdarma!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz