Hlavní obsah

Agimáček a Agamečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Václav Kovalčík

Agimáček a Agamečka dokončená verze 13

„Právě měsíc květen může býti vyjádřen krásnými způsoby. Například spokojeností a štěstím živých tvorů. Měsíc květen nás oslovuje, abychom si vážili přírody, prostředí doma i okolí.“

Článek
Foto: Václav Kovalčík

Agimáček a Agamečka téma

Foto: Václav Kovalčík

Agimáček a Agamečka dokončená verze 1

Foto: Václav Kovalčík

Agimáček a Agamečka dokončená verze 4

Na obrázku jsou fantazijně a idylicky pospolu. Jsou ideální pár agameček vousatých. Obrázky jsem maloval v počítači, též upravil v počítačových programech. Výtvarno se též hodí v květnu, kdy jest Máj.

Foto: Václav Kovalčík

Agimáček a Agamečka dokončená verze 7

Právě měsíc květen může býti vyjádřen krásnými způsoby. Například spokojeností a štěstím živých tvorů. Měsíc květen nás oslovuje, abychom si vážili přírody, prostředí doma i okolí.

Agimáček - náš Agi. Před určením pohlaví do roku 2020 jsem si myslel, že se jedná o Agamečku. Nakonec je to Agi. A on to opravdu je, navíc velmi vitální, neboť má jarní elán a náladu.

Václav Kovalčík, Zlín

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz