Hlavní obsah

a v hospodách…

...pod míru snad v každé

Článek

hospodě vás ošidí na pivu, ono to „dojde“, ale musíte čekat až čtvrt hodiny, než pěna opadne, abyste zjistili, že je piva o jeden a půl až dva centimetry pod čárku a následně pít teplé, zvětralé pivo. Jak autorka popsala, raději bych za to pivo zaplatil o dvě koruny víc, ale chtěl bych dostat dobrou míru. Nejhorší je to, když chodíte tam, kde vás už znají, neboť jak mi sdělil přítel Fiala, když před pětašedesáti léty prodával o Vánocích kapry u kádě, nejlíp se okrádají kamarádi, ti si nechodí stěžovat…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám