Hlavní obsah
Názory a úvahy

Stardance - drobné zamyšlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu večer se uskutečnil další díl Stardance, který vysílala Česká televize. Vypadla Tereza Mašková.

Článek

V sobotu 11.11. jsem se díval na Stardance. Páry předvedli převážně pěkné tance. Nejsem ale odborník, abych jejich tance rozebíral. Zamyšlení o tom, že byla vyloučena Tereza Mašková v posledním díle píše už Traveler a celkem pěkně tento díl rozebírá.

Osobně se nechci ale zabývat rozborem tanců ani tím, kdo vypadl. Nakonec to beru tak, že se přeci jen jedná o zábavný pořad, který má nějakým způsobem pobavit nebo diváka potěšit.

Co mě spíš zaujalo při vyloučení. Stály tam proti sobě dva páry - shodou okolností obě dámy se jmenovaly Maškové. A tady nastává drobná věc, která se neměla stát. Moderátorka Tereza Kostková se snažila být vtipná a řekla, že by mohla začít tím, že vypadává Mašková, ale že nechce být svině. To všechno jsou její slova. Podotýkám, že opravdu nechci moralizovat, každý snad někdy zaklel. Za mě ale slovo svině do přímého přenosu takového „galavečera,“ kde se jedná o tanec, slovo svině nepatří - byť se jedná o vyřazování. Nutno podotknout, že se ale na moderování Kostkové i Ebena těším a její vyjádření v tomto případě pořád beru jako drobný úlet. Tak doufám, že se něčeho podobného příště paní Kostková vyvaruje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz