Hlavní obsah
Práce a vzdělání

Jak lze motivovat studenty? Třeba zajímavými projekty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Věra Jantošová, učitelka vzdělávacího programu JA Studentská firma

Projektový den studentských firem SOŠ a SOU ve Vlašimi - doprovodná akce soutěže školy „Eso v podnikání“

Zapojte se do hlasování o nejlepší studentskou firmu SOŠ a SOU, Vlašim, Zámek 1. Soutěž studentských firem školy „ESO V PODNIKÁNÍ“ je v plném proudu a všechny čekají na VÁŠ hlas.

Článek

Jsme rádi, že naše studentské firmy ve škole mají hodně podporovatelů a abychom je neustále motivovali k podávání skvělých výkonů, připravila škola zajímavou soutěž podporující zdravé soupeření mezi firmami. Zapojte se i vy do hlasování o nejlepší „ESO V PODNIKÁNÍ“.

Dáváme prostor široké veřejnosti, aby rozhodla o vítězi studentských firem školy v tomto školním roce.

Co může ovlivnit Váš hlas?

Kvalita loga studentské firmy a jeho propojení s předmětem podnikání. Propracovanost spotu každé z firem na YouTube, kvalita obsahu na sociálních sítích, webové stránky firmy, produkty firmy a jejich podpora prodeje a celková propagace firmy.

Připravované doprovodné akce k soutěži

· Projektový den „ESO V PODNIKÁNÍ“, který již proběhl v prostorách školy dne 19. dubna 2024 a představilo se na něm pět studentských firem.

· Prodejní stánky studentských firem na Májových slavnostech ve Vlašimi dne 1. května 2024 na vnitřním nádvoří Zámku.

Jak můžete hlasovat?

1. Navštivte webové stránky školy: SOŠ a SOU Vlašim, Zámek 1 (sosasou-vlasim.cz)

2. Prohlédněte si jednotlivé studentské firmy a jejich spoty s odkazy na sociální sítě, na kterých se dozvíte více informací o jejich podnikání.

3. Vyberte si svého favorita mezi firmami. Je na Vás, co Vás osloví. Zda logo, video, produkt firmy, sociální sítě nebo úplně něco jiného.

4. U nejlepší vybrané firmy klikněte na tlačítko „To se mi líbí“. Ujistěte se, že jste potvrdili svůj výběr. Hlas můžete dát vždy pouze jedné z firem.

5. Sdílejte svůj hlas. Máte možnost sdílet svůj hlas na sociálních sítích a povzbudit ostatní spolužáky, kamarády, učitele, rodiče apod., aby se také zapojili do hlasování.

6. Hlasování o vítězi bude ukončeno 5. května 2024 a 6. května 2024 se vyhlásí vítězná studentská firma školy „ESO V PODNIKÁNÍ“, která obdrží největší počet „lajků“.

Vítěz se může těšit na hodnotné ceny a zápis mezi první „ESO V PODNIKÁNÍ“ školy.

Děkujeme za vaši účast a podporu studentských firem naší školy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz