Hlavní obsah
Práce a vzdělání

Na veletrhu studentských firem JA EXPO měla svůj stánek i firma KEN Jams

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Věra Jantošová, učitelka vzdělávacího programu JA Studentská firma

Stánek studentské firmy KEN Jams na veletrhu JA EXPO v Praze

Studentská firma KEN Jams připravila pro návštěvníky veletrhu JA EXPO v Galerii Harfa výborné domácí marmelády a džemy.

Článek

Dne 10. dubna 2024 se studentská firma KEN Jams, která byla založena v rámci vzdělávacího projektu JA Czech na SOŠ a SOU, Vlašim, Zámek 1, aktivně zúčastnila veletrhu studentských firem JA EXPO v Galerii Harfa v Praze.

KEN Jams je dívčím týmem a již od samého začátku studentky svoje studentské podnikání braly jako velkou příležitost a výzvu. Zajímavostí je, že studují právě obor Podnikání a tudíž mohou i prakticky dokázat, co v nich je a zda si v této oblasti umí poradit. Již od počátku chtěly vyrábět něco dobrého, a proto zvítězily marmelády a džemy.

Džemy a marmelády vyrábí firma podle osvědčených domácích receptur z kvalitního vybraného ovoce a balí je ekologicky do vratných skleniček.

Výrobní činnost firmy má na starosti Eliška, která připravila na JA EXPO několik druhů příchutí marmelád a džemů a napekla i výborné domácí cukroví, které si mohli návštěvníci veletrhu přímo na stánku ochutnat i se zvolenou příchutí marmelády.

Studentky odvedly na veletrhu skvělou práci. Nepodcenily přípravu, perfektně vyzdobily stánek, bravurně komunikovaly s porotci a prezentací svých aktivit před publikem dokázaly, jak skvělým týmem jsou. Velkým oceněním byla pro KEN Jams spokojenost zákazníků, kteří vykoupili celou připravenou zásobu marmelád a džemů na tuto akci.

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ. SUPER PRÁCE.

Připomínám, že z celé České republiky bylo na veletrhu pouze 45 studentských firem, přičemž celkově je do tohoto vzdělávacího programu zapojeno v tomto školním roce cca 351 studentských firem.

Už tím, že se firma KEN Jams veletrhu JA EXPO zúčastnila, je velký úspěch. Věřím, že svoje podnikání bude mít možnost představit i na dalších akcích.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz