Hlavní obsah
Umění a zábava

Ňadra lovkyně nazval po moderátorech, stihl ponížit i politika, Sokol ve speciálu Na lovu perlil

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik

Obrázek je ilustrační

Nejprve si vyšlápl kvůli reklamám na svého zaměstnavatele. Potom si vystřelil z politika a vtipně představil některé lovce. Ondřej Sokol zkrátka zase nezklamal a humorem na hraně bavil diváky. Pořad Na lovu dělá zábavným hlavně on.

Článek

Přestože se televizní pořad Na lovu těší poměrně vysoké popularitě, Nova neusíná na vavřínech a snaží se tuto zábavnou show stále něčím obohacovat. Nejdříve šlo o upravený formát Superlov, ve kterém si ti nejlepší soutěžící mohli odnést až milion korun. V září pak odvysílala Nova hned dva mimořádné díly s názvem Na lovu: Hvězdný speciál. A především ten druhý, vysílaný v nedělním čase na Nově, stál za to. Zasloužil se o to především zábavný moderátor Ondřej Sokol.

Střelba do vlastních řad

Spojení Ondřeje Sokola a televize Nova očividně funguje. Známý moderátor je už dlouhý čas spojován právě s tímto oblíbeným pořadem. Nova ho navíc úspěšně obsadila i jako jednoho z účinkujících v nové show Možné je všechno, kde je jedním z hlavních tvůrců zábavy. Na adresu Novy si tak díky patrně dobrým vztahům může dovolit víc než jiní. Druhý díl speciálu Na lovu tak uvedl vyprávěním první poloviny vtipu a diváky pak rozesmál dodáním: „Na pointu tohoto vtipu si budete muset počkat až po uplynutí celého pořadu a několika sadách reklam, protože jsme v komerční televizi, ale vyplatí se určitě si počkat.“

Výsměch Xindlovi a ponížení politika

Jedním ze známých tváří mezi soutěžícími byl i Ondřej Ládek, kterého známe pod přezdívkou Xindl X. Právě do něj si Ondřej Sokol přátelsky šťouchnul kvůli jeho přezdívce. „Ty sis tu přezdívku xindl vybral proto, aby vlastně tě už nikdo neurážel, že ses jako urazil sám rovnou,“ vystřelil bez váhání Sokol a Xindl X nemohl jinak, než se dobrému vtipu zasmát.

O chvíli později pak Sokol rozesmál všechny přítomné znovu. A to při vzpomínce na jednoho politika, kterého nechvalně proslavila úplatkářská aféra. „Peníze jsou na stole,“ pronesl Sokol a nechal ostatní hádat, koho imituje. „No, to byl David Rath,“ zabodoval znovu Sokol.

Představení lovců v čele s Belladonnou

V každém z předchozích dílů se Ondřej Sokol snaží všechny lovce nějakým vtipným způsobem představit. Výjimkou není ani tento díl, přestože se v něm představila jen jedna lovkyně, Belladonna. Účinkující ale do poslední chvíle nevěděli, který z lovců na ně bude čekat. Moderátor tak představil raději všechny. Zároveň uvedl, že si všichni lovci váží toho, že dostali od Novy příležitost zazářit na obrazovce, a tak se rozhodli, dle slov Sokola, že vzdají hold pořadům a legendám na Nově. Právě Belladonna si dle Sokolových slov nechala z úcty k legendám televize Nova pojmenovat svá prsa LucieRey (podle známých moderátorů televizních novin). Zatímco například doktor Vševěd si zase na jinou část svého těla nechal vytetovat slovo ulice (odkazující na stejnojmenný legendární seriál).

Foto: SimcaCZE, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Ondřej Sokol

Přestože je tak někdy humor Ondřeje Sokola lehce na hraně, zdá se, že ho diváci mají rádi. Minimálně tedy dle sledovanosti v posledních měsících. Jde navíc o zábavnou show, kde má humor zkrátka své místo. Celý večer pak Sokol zakončil shrnutím: „Myslím, že jsme se hodně i pobavili jako tady, ne? Že to byl jako pěkný večer aspoň za mě.“ A konkrétně v tomto díle nešlo jen o zábavu. Vyhrané peníze totiž putovaly na dobrou věc. Celých 270 000 korun se tak rozdělilo mezi potřebné organizace, které zvolili právě speciální hosté pořadu v čele s Xindlem X.

Zdroje: mediaguru.cz, csfd.cz, TV Nova Na lovu: Hvězdný speciál (2. díl),

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz