Hlavní obsah
Názory a úvahy

Putin-volby-válka?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vladimír Sůra

Měli bychom mít vážné obavy, že ihned po vítězství Putina ve volbách, dojde k velkému urychlení a zesílení útoků na ukrajinské frontě. Až si Putin i jeho nejbližší věrní budou jisti dalšími 6 lety své ničím neomezené diktatury.

Článek

Evropské státy sice verbálně zesilují pomoc Ukrajině a věřme tomu, že to i chtějí udělat a udělají to. Ovšem to už asi bude pro Ukrajinu pozdě.

A Putin si je toho vědom, a tak hned, jakmile si bude jistý nově nabytou mocí na dalších 6 let - tzn že počká, zda po volbách přeci jen nezačnou nějaké větší demonstrace, začne velká mobilizace lidí i zbraní z jiných částí Ruska. A poté dojde k velmi silnému a mimořádně agresivnímu ataku po celé frontě, kterému nebude schopna Ukrajina odolat, protože zbraně z Evropy si dávají načas. Nezbývá než se modlit, aby tento hororový scénář nenastal. Volby-to je to, na co Putin čeká.

Pak bychom se mohli teprve dočkat toho, proti čemu už dnes burcují různí tzv. chcimíři, dezoláti a vůbec celá tato proruská scéna. A sice opravdové uprchlické vlny.

Odhad? 10-20 000 000 Ukrajinců zamíří v panice do Evropy. Vědomi si toho, co by jim Rusové po obsazení provedli. A nesvoboda by byla to nejmenší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám