Hlavní obsah
Lidé a společnost

Markéta Pekarová Adamová oslavila 40. narozeniny. Dostala saxofon

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Marketá Pekarová Adamová / Instagram

Markéta Pekarová Adamová se z napjaté politické situace nehroutí. Své čtyřicátiny si užívá.

Článek

Hádky ve Sněmovně, nízké volební preference a nepříjemný rozchod s Piráty i Kalouskem. Jeden by řekl, že je toho na jednoho člověka až až. Předsedkyně Top 09 Markéta Pekarová Adamová si přes tyto patálie dovede pustit radost do svého života.

Pekarová dostala saxofon

2. 10. oslavila Markéta Pekarová Adamová čtyřicáté narozeniny. Od svých kolegů a blízkých dostala předsedkyně Poslanecké sněmovny ovocný dort a saxofon. Splnili jí tak jedno přání, které by od ní možná mnozí její příznivci nečekali.

„Přála jsem si saxofon a přání mi mí blízcí splnili. Ještě jednou moc děkuji! Až budu mít trochu víc času, vrhnu se na to a naučím se na něj hrát. Dopředu se omlouvám všem sousedům. Řídím se totiž mottem, že každý den, v němž rozšíříme své poznání, naučíme se něco nového, byl dobře využit,“ sdělila Pekarová na svém Instagramu.

A ve svém statusu vysvětlila, že ze setkání se svými přáteli a blízkými, čerpá sílu v napnuté době: „Obvykle narozeniny moc neprožívám, ale ty letošní přece jen slavím trochu víc. Beru je jako příležitost k setkáním. V hektických časech je každá taková příležitost ke zpomalení vítaná a setkání s rodinou, přáteli i kolegy je nakonec to nejlepší, co dny mohou přinést,“ uzavřela.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz