Hlavní obsah
Sport

Ukrajina : Česko v TV vysílá živě ČT Sport

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Interhofer / CC BY-SA 4.0

Ukrajina a Česko se střetnou ve fotbalové Lize národů. Zápas, který startuje 14.10 ve 20:45 vysílá ČT Sport.

Článek

Po vítězném zápase s Albánií narazí česká fotbalová reprezentace ve svém čtvrtém vystoupení v Lize národů na tým Ukrajiny. Zápas se bude hrát v polské Vratislavi, protože Ukrajina nemůže hrát své domácí zápasy na domácí půdě, kvůli probíhající vojenské agresi Ruska.

Jak sledovat zápas Ukrajina : Česko v TV

Práva na zápasy české reprezentace v aktuálním ročníku Ligy národů vlastní Česká televize. Zápas tak lze sledovat od 20:45 živě na kanále ČT Sport.

Další vybrané zápasy mimo český tým lze sledovat na stanicích Sport1 a Sport2, které mají licenci až do sezóny 2026/27. Tyto kanály nabízejí také možnost sledování online. Bohužel, zápasy Ligy národů aktuálně nejsou dostupné v nabídce streamů sázkových kanceláří.

Situace ve skupině

Česko se po úvodní porážce v Gruzii dostalo díky dvěma výhrám v řadě se šesti body na druhou pozici. Ukrajina, která Gruzii v posledním vystoupení překvapivě porazila je zatím poslední se třemi body. Výhra by jí ovšem vrátila do hry a katapultovala před český tým.

Tip Vlom.cz

Český tým, zdá se, nalezl správný rytmus. Preferování hráčů, kteří hrají pravidelně ve svém klubu se v posledním zápase vyplatilo, zároveň funguje spolupráce hráčů Slavie a Chorého s nedávnými spoluhráči z Plzně. V obraně hraje navíc ve famózní formě sparťan Vitík, který se konečně dostal do základu reprezentace. Česko vyhraje ve Vratislavi 2:0.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz