Hlavní obsah

Naše první naturistická dovolená dopadla skvěle. Je to vzrušující.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Vlastní fotobanka

Dovolená v naturistickém resortu je nazapomenutelná.

Když jsme se blížili k naturistickému resortu, celá jsme se vnitřně chvěla. Byla to ta nejkrásnější dovolená.

Článek

Naši přátelé jsou dlouholetí naturisté, kteří tráví každý rok alespoň dva týdny v některém z naturistických resortů v zahraničí. Letos na jaře při první jarní grilovačce na chatě jsme po pár skleničkách dobrého vína otevřeně debatovali o tom, jak vše funguje, jak se člověk cítí při první návštěvě a jak se jeho pocity při opakovaných návštěvách naturistických rekreačních středisek vyvíjí. V mírné opilosti jsme se dohodli, že letos pojedeme společně do jednoho z rezortů v Chorvatsku. Jelikož jsme dali slovo a zvědavost v nás rostla, slib jsme dodrželi.

Přišel den D a my nasedli do našich obytných aut a vyrazili na cestu. Naše první zkušenosti trávit dovolenou zcela nazí mezi stovkami jiných naháčů před námi a my se tvářili uvolněně a přirozeně. Uvnitř to ale bylo jiné, byli jsme nervózní a i když manžel vtipkoval, vnitřní napětí bylo zřejmé.

Cesta byla pohodová, cestování v obytném autě má své nesporné výhody. Zastavujeme před vjezdem do resortu a jdeme na recepci. Vše proběhne díky rezervaci během pár minut a my jedeme na své parcely zaparkovat. Okolo chodí nazí cizí muži i ženy. Nejsme puritáni a nahotu bereme jako běžnou věc. Občas navštívíme v létě i nějaké ty české nudistické pláže. Tohle mi ale vyrazilo dech. Jsme tu, těšíme se a bereme to s nadhledem, trochu nervozity uvnitř však zůstává.

První šok přišel hned po zaparkování. Naši kamarádi, manželé, kteří spolu žijí již 20 let nám klepou na dveře. Otevírám a oni stojí venku oba nazí. Já na ně koukám z výšky a oči mi nekontrolovaně padly na penis, jenž visel hlavičkou dolů. Nejraději bych si nafackovala. V duchu jsem si připomněla hodnoty naturismu a usmála se. Přes rameno mi nakoukl manžel se slovy, že jsme hned venku, jen se svlékneme. Na kávu je už pozdě, ale na vychlazené mojito je čas akorát. Sedíme a posloucháme co se kde v resortu nachází. Debata příjemně plyne a my se na chvilku loučíme s tím, že připravíme společnou večeři. Protější pár vstal od stolu a mé oči zase zabloudily tam, kam je to zapovězené. Tohle je úplně jiná úroveň naturistického zážitku. Vidím, že manžel má při pohledu na kamarádovu nahou ženu trochu problémy s erekcí. To si ještě mezi čtyřma očima vysvětlíme. Okolo nás chodí po chodníčku jiní nazí lidé, třeba jen s ručníkem v ruce. Asi je to tou atmosférou, ale je to zvláštní pocit. Jako správná žena více okukuji jiné ženy a porovnávám sama se sebou. Je to dobré, ještě na mém těle ta čtyřicítka není vidět.

Při přípravě večeře se ptám manžela z čehopak přišla ta nečekaná erekce. Je mi to jasné, ale beru to tak, že je to chlap a vím, že se mu kamarádka vždy líbila. Nemohu mu nic vyčítat, trochu toho vzrušení jsem pocítila také.

Dovolená utíkala a my se cítili nazí mezi ne stovkami, ale tisíci lidí úplně v pohodě. Ne muže i ženy jsem se už naučila dívat nenápadně a bez mrknutí oka. Myslím, že se mi bude o mužských chloubách a ženských vábničkách i zdát. Naše dovolená se nakonec stala tou nejlepší dovolenou a náš domácí občasný naturismus se s tímto nedá srovnávat. Tohle je opravdový ráj, kde potkáte všechny typy lidí, od mladých po starší, od hubených po tlustší a od těch bez erotického vyzařování po ty, na které bych se ráda vrhla, alespoň v myšlenkách a představách.

Kdo po něčem podobném touží, ať to zkusí. Je to nezapomenutelný zážitek a my už víme, že za rok pojedeme zase. Seznámili jsme se během pobytu s více krajany a tak se asi budeme možná scházet ve větším počtu. Spojuje nás pozitivní vztah k nahotě a upřímnosti. V našem životě jsme se zase posunuli o kousek dál a plni zážitků z letošní dovolené se těšíme na tu dovolenou nastávající.

Naturismus je osvobozující, vzrušující a umožní nahlédnout každému do svého ničím nechráněného nitra. Nazí se možná chvilku cítíme mezi cizími lidmi nejistí, ale to opadne a třetí den nikdo nepozná, že jste na takovém místě poprvé. Naturismus léčí duši a buduje sebevědomí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám