Hlavní obsah
Sport

Zlomový moment pro Zbrojovku! Nový majitel spustil vlnu nadšení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jindřich Jager/Žongl

Je to tak! To, o čem se již několik týdnů debatovalo, se stalo skutečností. Zbrojovka po 10 letech mění svého vlastníka a fanoušci tak s nadšením vyhlížejí konečně lepší zítřky.

Článek

Dosavadní majitel Bartoněk by měl sice ještě několik měsíců pomáhat s transformací, ovšem pak už bude řízení plně v režii „očekávaného spasitele“.

Minulý pátek web brněnského klubu oznámil příchod nového investora. Tím se stala přední tuzemská investiční skupina PORTIVA. Skupina pod vedením Ivy Šťastné a Pavla Svoreňe se zaměřuje na obnovitelnou energetiku, digitální a IT služby v automotive, komerční nemovitosti či investiční fondy. A právě Pavel Svoreň by se měl stát novou „hybnou pákou“ jihomoravského klubu.

Nový vlastník se hned první den po oznámení těšil obrovské oblibě fanoušků

Kdekoliv jinde v Česku by nyní nebyla výměna majitele klubu takovou vzpruhou jako právě v Brně. Příznivci místního klubu čekají na tento přerod jako na smilování. Sociální sítě a fóra zaplavila vlna nadšení, jaká tady dlouho nebyla. Všichni totiž věří, že období sestupů a ušlé pověsti by nyní mohlo skončit.

Sedm primárních cílů nového šéfa

1. Návrat mezi elitu

2. Do 5 let umístění v první šestce

3. Přestavba klubu v podobě pětiletky

4. Stavět na mládeži

5. Zlepšit komunikaci klubu s fanoušky

6. Maximální angažovanost v otázce nového stadionu

7. Připravit půdu pro nového výkonného ředitele

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz