Hlavní obsah
Práce a vzdělání

Diskuze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si vlastně vyměňujeme názory a předáváme si informace?

Článek

Nesetkáváme se pouze online, ale i tak, že se sejdeme po škole jako firma a přemýšlíme jak bychom mohli co nejlépe zaujmout. Nejen že to je velice náročné, vymyslet nějaký typ čaje, který by dokonale chutnal, ale spousta příchutí už dávno je. Naše čaje se snažíme vždy nějak obzvláštnit. Například že přidáme nějaké netradiční koření nebo i klidně uděláme čaj z ovoce, které by k sobě ani tolik nešlo, ale ve skutečnosti vám v puse hraje harmonie chutí.

Každý z nás musí vždy vymyslet alespoň 1-2 nápady na další čaj. Dáváme si tak alespoň 14 dní na to si to nechat proležet hlavou a promyslet. Pak se sejdeme a píšeme si ve škole nápady na tabuli. Občas se stane, že máme některé nápady stejné, ale není to tak časté, stalo se nám to asi 3×, že se dva trefili do stejné příchutě, ale jinak vymýšlíme originální věci a vždy si popíšeme i složení.

Když se sejdeme online, tak se většinou bavíme o našich sociálních sítí, webových stránkách, prezentaci naší firmy a celkovém vzhledu toho, co my vlastně prodáváme. Jak bychom co nejlépe odprezentovali náš produkt. Člověk si řekne, že je to zcela jednoduché, ale není tomu úplně tak. Prezentace produktu musí mít hlavu a patu, nemůže se skákat z tématu do tématu. N tomhle hodně pracujeme a snažíme se být lepší a lepší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám