Hlavní obsah
Práce a vzdělání

JA EXPO 2024 Praha OC Harfa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Zuzana Pluhařová

Jak probíhala celá soutěž JA EXPO 2024?

Článek

Ráno v 6:02 jsme jako firma Čaj o šesté vyjeli z České Třebové abychom se zavčasu dostavili na nádraží Praha - Libeň. Naše věci, které nám dovezlo auto, již čekalo na parkovišti v OC. Okolo 8-10 hodiny jsme zdobili a připravovali náš stánek, aby byl připraven k tomu abychom mohli začít prodávat.

Naše kolo štěstí bohužel skončilo na začátku tak, že se nám trošku rozbilo. Naštěstí jsme ho zpravili s naším řidičem, který nám dovezl veškeré věci. Pomocí tavné pistole a lepící pásky bylo kolo jako nové. Připravili jsme i koutek pro děti, kde si mohly vybarvit obrázek a dostat za to sladkou odměnu. Děti byly velice kreativní a viděli jsme obrázky budoucích umělců.

V 10 hodin začala oficiálně soutěž JA EXPO 2024. Dostavilo se tam neuvěřitelných 45 firem a každý měl zcela originální nápad. Mohli jste si tam koupit nejen naše pečené čaje, ale také svíčky, mýdla, marmelády, trička nebo dokonce i houby na mytí, bylo toho tam spousta.

Celou soutěž jsme nevyhráli, ani nějaký menší soutěže, ale nám to nějak zvláště nevadí. My jsme rádi, že jsme i přes náš stres, dokázali mluvit s cizími lidmi a dostali zase o to více mnoho zkušeností.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám