Hlavní obsah
Práce a vzdělání

Jak chodili porotci? Kolik jich bylo?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spousta porotců a spousta otázek, jak jsme na všechny odpověděli? A jak jsme mohli mluvit z patra o firmě?

Článek

Od 10 hodin k našemu stánku jste chodili nejen vy jako zákazníci, ale také se za námi chodili koukat porotci a ptát se nás na otázky ohledně firmy.

Každá skupinka porotců měla za úkol jiný typ soutěže, ať už to bylo sociální podnikání, marketing a jiné, pokaždé se ptali na jiné otázky. Naše Zuzka, která o té firmě věděla nejvíce a jako jediná se nebojí mluvit s cizími lidmi, tak jim odpovídala na otázky a s úsměvem je zvala k našemu stánku. Porotci si od nás mohli vzít ochutnávku čaje zadarmo a opravdu si zkusit, že naše čaje jsou opravdu tak dobré, jak sami vždy vykládáme.

Porotci byli moc sympatičtí a nebyli nějak nepříjemní, opravdu se ptali na otázky a Zuzka s úsměvem a občas se vtipem odpověděla na otázku a vždy něco málo doplnila i mimo otázku.

U našeho stánku se vystřídalo nespočet porotců, někteří byli i schovaní jako klasický zákazník. Pochopitelně porotce vždy poznáte, jelikož se ptá na otázky, na které se jen tak obyčejný zákazník nezeptá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám