Hlavní obsah
Jídlo a pití

Nový nápad jak si vychutnat náš čaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jogurt, chleba, rohlík?

Článek

Náš čaj lze využít jakkoliv! Věřili by jste tomu, že by jste si mohli dát pečený čaj do jogurtu? Nebo si ho namazat i jako marmeládu na chleba nebo na rohlík.

Již spousta zákazníků nám už poradila a dala nám nápad, jak si i tak vychutnat náš čaj. Na akcích, jako byly vánoční trhy nebo den otevřených dveří, nám spousta lidí povědělo, že si dávají čaj i do jogurtu ke snídani nebo na chleba. A že je to moc dobré. Sami jsme to museli vyzkoušet a musíme jim dát za pravdu. Opravdu je to moc dobré.

A však si nemusíte dělat čaj teplý, můžete si sami doma i vytvořit ledový pečený čaj. Přece jenom se nám pomalu blíží léto a ne každý má chuť na horký čaj, když je venku 20 stupňů. Snadno si uvaříte vodu a necháte ji vychladnout, aby měla tak 45 stupňů, ten kdo má rychlovarnou konvici takovou, že si tam může nastavit teplotu, tak vyhrál. Dáte si 1-2 lžičky do skleničky a naplníte ledem až po okraj sklence, pak jen dolejete vodu a máte skvělý ledový pečený čaj.

Dobrou chuť.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám