Hlavní obsah

Plánovaná schůzka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O čem se budeme bavit?

Článek

V pondělí 29.04.2024 budeme celá firma dělat schůzku hned po škole. Musíme všichni probrat plány na letní prázdniny, jak se budeme setkávat a všechno řešit ohledně naší firmy, přes léto.

Proč to řešíme takhle brzy? Jako každý člověk, již plánuje celé prázdniny, ať už to jsou různé dovolené, brigády, volný čas nebo návštěva našich blízkých. My si musíme najít alespoň 3 dny za červenec a 3 dny za srpen volných abychom se mohli sejít a dohodnout se na dalších plánech.

Také se musíme dohodnout u koho se budou dělat čaje pro univerzitu. Nejspíš to bude dělat Zuzka doma, jelikož veškeré zavařovací skleničky, do kterých dáváme čaj, má Zuzka u sebe doma, Takže alespoň jeden z ostatních členů zajede k Zuzce domů a pomůže jí s přípravou čajů .

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám