Hlavní obsah
Práce a vzdělání

Prezentace a jak jsme ji zvádli?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naši prezentaci jsme neměli jako klasickou prezentaci, jen si přečti, jak jsme ji pojali my.

Článek

Na naši prezentaci firmy, jsme šli na řadu až 27. v pořadí. Měli jsme jít podle časového harmonogramu ve 13:05, ale jak to už tak bývá, bylo tam nepatrné zpoždění. Na řadu jsme šli až tak ve 13:20. Byla tam ještě před námi přestávka a ještě prezentovala jedna firma. Po té jedné firmě jsme byli na řadě my. No, naše žaludky nebyly vůbec na tom místě, kde by měly být a byli jsme všichni ve stresu, že se nám o tom ani nezdálo.

Naši prezentaci jsme pojali jako divadlo, nemluvili jsme na porotu ani do obecenstva, ale naopak jsme si povídali jen mezi 8 očima. Prezentovala Zuzka s Niki a pak Petr s Lojzou. Lojza s Petrem měli za úkol hned na začátku zjistit, co jim to tak krásně voní, pak když uviděli nás, tak se nás už ptali na otázky, které byly napsané v prezentaci, jen je jinak zkompletovali. Zuzka s Nikčou na ně už jen pouze odpovídali. Ten stres, který tam byl, byl veliký a ty 3 minuty byly fakt dlouhé, žaludek se obracel a ruce se třásly.

Jak jsme to teda zvládli bez jakéhokoliv zadrhnutí? Jelikož se kluci ptali holek a holky pouze odpovídaly, tak se koukali na sebe a tím vypustili celé okolí a udělali z prezentace opravdové divadlo. Prezentovat totiž před tolika lidmi, není moc šálek čaje pro nás všechny. Jsme na sebe všichni pyšní, že jsme to zvládli a že jsme se podrželi navzájem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám