Hlavní obsah

Přemysl Málek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Již více než 19 let je nedílnou součástí mého života obchod a sales-management. Při své praxi konzultanta a díky působení v několika nadnárodních společnostech na pozicích manažera obchodního týmu a oblastního manažera, jsem díky úspěšnému rozvoji potenciálu obchodníků, HR specialistů, trenérů i dalších manažerů, vybudoval a vedl obchodní týmy o velikosti až 90 spolupracovníků. Nyní působím ve vlastní společnosti OBCHODNÍCI, s.r.o. pod doménami www.obchodneninahoda.cz a www.praceneninahoda.cz, kde se věnuji spolu s mými kolegy OBSAZOVÁNÍ PRACOVNÍCH POZIC, ŠKOLENÍ, TVORBĚ WEBŮ A ONLINE MARKETINGU.

Díky nezbytnosti učit začínající obchodníky obchodnickému umění, jsem do dnešního dne absolvoval cca 5.000 obchodních schůzek se soukromými osobami, živnostníky i jednateli velkých společností, stovky pohovorů s uchazeči na obchodní či manažerské pozice, nepočítaně školení obchodních i manažerských dovedností a mnoho koučovacích hodin s ostatními členy obchodních oddělení.

Díky poskytovaným službám interim-manažera se zároveň stále držím v “kondici” a neustále aktualizuji svá školení.


Články autora

Načítám