Hlavní obsah
Lidé a společnost

Klus dává své manželce zabrat: Nevěry, pár korun na účtu a nezaplacená hypotéka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: David Sedlecký, CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons

Herec a zpěvák Tomáš Klus je jedním z největších idolů současné generace. Však mu také ženy často píšou, že by si vedle sebe přály muže jako je on. Ale opravdu by to v takovém případě vyhrály? Jeho žena Tamara by možná nesouhlasila.

Článek

Nedávno se Tomáš Klus objevil se svou manželkou Tamarou v podcastu Frankly, který se nově rozhodla dělat influencerka Markéta Frank a její manžel Vilém. Tam mimo jiné Tomáš prozradil, že v začátcích s Tamarou zažil večery, kdy měl tři stovky na účtě a další den měla odcházet hypotéka. Je to těžké frajeřina, nebo nezodpovědnost?

Provalená nevěra

Kdo Tomáše zná, jistě by potvrdil, že kousek bohémského srdce k němu zkrátka patří. Lehkost bytí, spolehnutí se na zítřek, optimismus. Stejně pozitivní byl i před pár lety, kdy vydal prohlášení, že ve svém životě podvedl všechny své partnerky - a to včetně manželky Tamary.

Ta si tehdy užila velkou vlnu kritiky, kdy jí bylo vyčítáno, že pro manželovu slávu a peníze obětuje takřka všechno - i svou čest. Vzhledem k tomu, že měl ale Tomáš na účtu ony tři stovky, za které si ještě tehdy objednal sushi a úsměv ho nepřešel, těžko říct, jak bohatý vlastně může být.

Není ten jeho optimismus vlastně nesmírně inspirativní? Když si za poslední peníze objednal jídlo, věřil, že to nějak dopadne. Ještě ten den mu přišla platba z OSA a bylo po starostech…

Odložila své sny na později

Tamara je Tomášův styčný bod, to ví on sám. Pomáhá mu vytvářet domov, stará se o jejich tři děti a úplně zapomněla na svou kariéru, touhy i sny. Snad má dokonce teď pocit, že ani nic velkého budovat nechce, protože se označuje za ženu, která se pro roli matky narodila.

Možná teď ani nemá moc prostoru. Tomáš totiž hraje intenzivně v seriálu ZOO, kde se k němu dokonce přidala dcera Josefína v roli jeho neteře, natočil seriál Zalez do spacáku, kde rovněž hrál po boku Josefíny - a ještě děti získaly roly v dobovce Dcera národa. Alfréd a Jenovéfa si tak zahrají po boku své zkušenější sestry.

Snad mohou být opravdu rádi, že tu Tamaru mají. Zatímco si všichni čtyři plní ty nejtajnější sny, ona stojí opodál…

Zdroj: Frankly podcast, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz