Hlavní obsah
Umění a zábava

Třetí série Zlaté labutě diváky zklamala. Vypínají v půlce dílu a postrádají děj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Když se objevil seriál Zlatá labuť na televizních obrazovkách, diváci byli naprosto nadšení. Jenže to se teď náhle změnilo. Co za tím stojí? Už je to prý o ničem!

Článek

Začátky Zlaté labutě byly hlavně o Báře, Petrovi. O Aleně a Ireně, které k sobě zahořely láskou. A doba jim nepřála. To vše bylo pro diváka mimořádně atraktivní, protože navzdory tomu, že se o druhé světové válce natáčí často filmy nebo seriály, o běžném životě tehdy v dobách drsného konfliktu toho víme jen velmi málo. Třetí série je ale skoro vycucaná z prstu.

Bára utekla před gestapem a Petr líbá jinou

Petr byl sympatický svou láskou k Báře, ta ale nesmyslně strčila do jeho těhotné manželky, šlo po ní gestapo, a tak musela utéct. Petr chtěl zmizet s ní, ale jeho žena Markéta už byla těhotná, zrovna začala rodit a při příchodu jejich syna Eduarda na svět zemřela.

Bára tak zdrhla sama, Petr zůstal v Labuti, vychovává Edu, podivně si ho půjčuje s Dittrichovými a občas hledá Báru. Také líbá Toni Adamovou, novou paní ředitelku, která měla pocit, že večer na terase, při sklence něčeho dobrého, potřebuje mladý Kučera právě její polibek.

Foto: se souhlasem TV Nova

Alena prožívá těžké časy

Z Ireny je trojhlavá saň

Irena Mašková byla jako postava atraktivní do té doby, když ukazovala své slabiny. Kristýna Ryška je fenomenální a o jejím výkonu se netřeba bavit, pokud je ale scénář takový, nepomůže tomu ani zlatá rybka.

Milovala totiž Alenu, se kterou si dokonce užila milostné hrátky na gauči ve své kanceláři, to diváci milovali. Mnoha dívkám dala tahle lesbická romance odvahu přiznat si - nebo okolí, kdo se jim doopravdy líbí. To už je dávno minulost. Irena předstírala, že je vyléčená a už se jí ženy nelíbí, Alenu si vyhlédnul Gruber, kterou podle všeho znásilňuje u sebe doma a Irena stále řeší, zda prodá elektrárny. Podráží při tom všechny - i vlastní rodinu.

Popírá to všechno, co se mezi nimi dělo v první řadě, zdá se to z Ireniny strany falešné. Proč Aleně nepomůže, proč to dopustí? Jako by snad ani neměla mladá dívka zastání…

Diváci jsou zklamaní

Není divu, že se diváci na sociálních sítích bouří a píšou, že už na seriál ani nekoukají. Prý ve třetí sérii postrádá děj a je vidět, že jsou nové díly už napsány účelově. Zkrátka pro to, aby se něco odvysílalo.

„Druhá série byla lepší. Víc napínavá a samý zvrat. Byla bych radši kdyby se dala Gita dohromady s tím mladým zlatníkem. Eva miluje stejně Grubera,“ píše na Facebooku v jedné z fanouškovských skupin divačka Jarka. „Už to ani nezapínáme, nemá to děj. Chybí Bára,“ píše Alena. „Alespoň ta Dita je nový vítr, snad jí Martin podlehne,“ přeje si Kateřina. „Mně to bez Báry prostě nebaví,“ píše Františka. Uvidíme, zda se tvůrcům ještě povede zklamání diváků zvrátit. Zatím stále čekají na to, zda se něco vyřeší mezi Bárou a Petrem nebo Alenou a Irenou…

Zdroj: autorský článek, TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz