Hlavní obsah
Umění a zábava

Kaňoková zahrála svůj životní výkon. Ve Zlaté labuti předčila i Ryšku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Zazvonil zvonec a Evičky je konec - smrt začínající herečky Duškové ve Zlaté labuti diváky zasáhla. Doufali, že nakonec to bude mít přeci jen lepší konec. Jestli ale nad něčím žasnou, je to výkon její představitelky Beáty Kaňokové!

Článek

Ta si zahrála ženu, která pod tíhou zoufalých činů nakonec obrátí pistol proti sobě - na terase domu, kde původně našla své největší štěstí, lásku i přátelství. Nezbyl nikdo, kdo by ji podpořil. Bára Veselá byla tou dobou pryč, Alena v Lebensbornu a babi stála hlavně za Martinem. Ten se podle nich stal obětí tvrdého výslechu právě kvůli Evě.

Zrada Martina nepřišla od Evy

To překvapivě nebyla pravda, protože se Martin Kantor stal obětí pokusu Ireny Maškové dostat Alenu ven z Lebensbornu za každou cenu a bylo jí jedno, koho přitom zradí nebo ohrozí na životě. A nějaký Martin? To jí vůbec nezajímalo.

Už teď ale Ireně dochází, že hraje na velmi tenkém ledě, a všechno, co podniká proti Gruberovi, se jí nemusí vyplatit. Jediná cesta, jak si doopravdy zachránit krk, je se Grubera zbavit. To mohla udělat Eva a mnozí diváci se ptají, proč nejdřív nestřelila jeho - a pak sebe, když už to chtěla udělat. Byla by za hrdinku, nikoliv jen ženu, kterou „zblbnul“ německý gestapák.

Kaňoková se zapsala do televizních dějin

Není divu, že diváci jsou z výkonu herečky Beáty Kaňokové naprosto nadšení a už druhý den nediskutují o ničem jiném! Zdá se, že právě takový herecký výkon v seriálu Zlatá labuť už dlouho chyběl. Kaňoková, zdá se, předčila i Ryšku, která byla do této doby perlou celého seriálu.

Snad brzy dostane svou další příležitost, kde zazářit. Ačkoliv její hlavní náplní jsou teď mateřské povinnosti - nedávno se stala dvojnásobnou maminkou.

Zdroj: TV Nova, Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz