Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kristýna Ryška ze Zlaté labutě přiznala, co jejímu synovi na mamince vadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herečka Kristýna Ryška to v poslední době nemá vůbec jednoduché! Její kariéra je na vrcholu, nabídky na role jí chodí snad i v noci - jenže, co na to čtyřletý syn Antonín, který zůstává v Rožnově s otcem?

Článek

Fantastickou Irenu Maškovou zahrála herečka Kristýna Ryška v seriálu Zlatá labuť. Jenže tomu musela také hodně obětovat. Pronajala si byt v Praze, zatímco její muž a syn žijí stále v Rožnově pod Radhoštěm, a dojížděla klidně dvacetkrát do měsíce. Když to jinak nešlo, přespala v hlavním městě. Není divu, že čtyřletý syn se už naučil vypozorovat, kdy maminka zase zmizí!

Manželská krize, nebo velká láska?

Jeden čas se proslýchalo, že kvůli náročnému povolání, které Ryška má, prožívají s manželem velkou partnerskou krizi. Zda to byla opravdu pravda nebo šlo jen o domněnky těch, kteří si nedokázali představit, jak takové manželství funguje, je otázkou.

Ryška se ale v rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka svěřila, že syna vytáčí, když si maminka vezme červenkou rtěnku! Má to nejspíš spojené s tím, když jde do divadla nebo odjíždí. Milovanému potomkovi se ale herečka věnuje, co jí síly stačí, ačkoliv během natáčení dobového seriálu ji často trápilo, že si připadala jako maminka skrz telefonní displej.

Míří do Jedné rodiny

Ani teď ale neuvidí maminku doma příliš často. Už v úterním díle seriálu Jedna rodina se Ryška představí jako učitelka výtvarné výchovy. Zda zamává dějem? To teprve uvidíme. Když ale skončilo v lednu natáčení Zlaté labutě, dušovala se, že se vrací do Rožnova, kde je jí dobře a bude brigádničit v místní kavárně. To jí zase nevyšlo.

Zdá se však, že manžel její kariéru plně podporuje a ona tak může brát role, o kterých dřív jen snila!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz