Hlavní obsah
Umění a zábava

Vyhrála Ružu pre nevestu Češka Julie? Její chování na internetu mnohé prozrazuje, diváci mají jasno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Markíza

Kontroverzní slovenská show Ruža pre nevestu ohromila i české diváky! Poctivě sledují, která dáma ohromí slovenského milionáře Radka Urbanyaka. Jenže show už je dávno dotočená, a tak se může mnohé prozradit.

Článek

Někteří české účastnici Julii Hojdyszové fandí, další jí nemohou přijít na jméno. Tak či tak, je velmi výraznou účastnicí, která si sympatie podnikatele Radka rychle získala.

Modelka, která se vzdala titulu

Ve skutečnosti je Julie modelkou, která v roce 2022 dokonce vyhrála titul první vicemiss ČR. Svého titulu se ale v přímém přenosu vzdala, prý kvůli tomu, že chce být věrná svým životním hodnotám a všemu, čemu věří. Zda k takovým hodnotám patří i srdce milionáře a účast v reality show, ví jen ona sama.

O titul Radka přitom nebojuje sama. Tomu je 34 let, žije v Oslu a tam má několik prestižních barů, které provozuje se svými přáteli. Ideální partnerku si představuje jako krásnou, inteligentní - a nejlépe sportovkyni. Je to právě Julie, která ho uchvátila ze všech dam nejvíc?

Foto: se souhlasem TV Markíza

Radko Urbanyak to nemá vůbec lehké!

Show je předtočená

Jelikož je show předtočená, dámy už vědí, která si srdce Radka získala. A podle jejich chování na sociálních sítích se to dá dost jasně předvídat. Zatímco většina z nich reaguje na kritiku diváků, která nebere konce, Julie natáčí jedno zamilované video za druhým, ve kterém se rozplývá nad krásou lásky a přítomného okamžiku. Je snad možné, že právě ona je tou vyvolenou?

Mnozí se domnívají, že je už teď jasné, že právě Julie vyhrála. Ta to zatím nesmí prozradit, ale pokud je to láska, někdy se to zkrátka utajit nedá…

Zdroj: Instagram, TikTok, tn.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz