Hlavní obsah
Umění a zábava

Přijde Bára za Petrem do Zlaté labutě? Jediný Záhoř si uvědomuje všechna rizika

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Návrat Báry do Zlaté labutě udělal pozdvižení. Jenže v obchodním domě zatím nikdo neví, že se odvážná prodavačka rozhodla vrátit, aby bojovala za lásku. Tu, kterou už má dávno někdy jiný, protože Petr dal přednost francouzské koketě Toni.

Článek

Obavy o to, zda se Bára Veselá odvážně vydá do Zlaté labutě, aby Petrovi ohlásila svůj návrat, u diváků sílí. Opravdu by riskovala vlastní život v prostorách, kde ji může kdykoliv zatknout gestapo?

Vyměnit Báru zvládnul Petr snadno

Přitom se zdá, že ze země nikdy neutekla. Skrývala se v klášteře, zřejmě tam, kde ji Záhoř vybral bezpečné místo. Stále ji miluje - a to by mohla být odpověď na všechno. Nakonec by to totiž mohl být on, u koho Bára najde své štěstí.

Petr ji totiž už dávno vyměnil za Toni, která byla dlouhé týdny lačná po jeho srdci. Zabojovala a ačkoliv mu málem položila podnikání, dal jí druhou šanci. Jenže vydrží takový svazek, když se vrátí Bára, která v něm už dříve probudila skutečné city?

Foto: se souhlasem TV Nova

Šárka Krausová a Adam Vacula ve Zlaté labuti

Chystá Toni další podraz?

Toni bude ze začátku Báře pomáhat, takže je jasné, že o své přítomnosti dá slečna Veselá moc dobře vědět. Otázkou je, zda to bude dělat Toni pro to, aby všem ukázala, že má dobré srdce nebo snad proto, aby si svou potenciální sokyni držela blízko u těla.

Jisté je, že riskovat bude Bára až příliš - a snad to bude právě Záhoř, který ji přesvědčí, aby si svůj život zachránila před gestapem. Bude právě on pro ni ten pravý?

Zdroj: TV Nova, VOYO

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz