Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nevyprodaný koncert aneb Když nejsi hvězda velkého formátu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ladislav Luppa, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 .

Statisíce fanoušků, vystupování na veřejných akcích, nahrávání alb. K tomu v minulosti účast v pěvecké soutěži. Někdy ale ani to nestačí, takže se i přes početnou fanouškovskou základnu může stát, že O2 arena není vyprodaná dle představ.

Článek

Zpívá, má spoustu fanoušků, veřejně vystupuje. Ovšem ani to nepostačí na to, aby zde byla záruka, že se po naplánování koncertu vyprodá každé místo v koncertní hale. Kor té, která má kapacitu na dvacet tisíc lidí, když jde o pěveckou událost.

Málo prodaných lístků

Monika Bagárová si své vystoupení představovala zcela jistě jinak. Koncert, který se měl konat 12. září v O2 areně, byl nakonec na její popud zrušen. Není to sice žádný konec světa, ale pro samotnou zpěvačku musí být hodně těžké přiznat si, že zkrátka (zatím) není tak populární, aby se vyprodalo tolik lístků. Prodaných bylo zhruba 700 lístků, což je na takovou halu opravdu málo.

Ačkoliv je to pro zpěvačku rána, snaží se tomu postavit a těšit se na další akce, které ji čekají. Přestože už byla terčem vtipálků (na tohle jsme my, Češi, opravdu dobří v každé situaci, i v té sebehorší), pokouší se nad celou záležitost povznést.

Samozřejmě většinou se stává, že pokud pořádá akce opravdu hvězda velkého formátu, 02 arena je vyprodaná. Ne vždy se to ale povede. Např. známému Michalovi Nesvatbovi se též nepodařilo O2 arenu na svou show vyprodat, navíc lístky nebyly úplně levné, což také jistě některé odradilo.

Zpívá hezky, ale…

Upřímně věřím tomu, že ačkoliv zpěvačka koncertem plánovala oslavit své kulaté narozeniny, jistě najde i jiný vhodný způsob, jak si narozeniny užít. Osobně jsem si ji pouštěla několikrát na internetu, abych zjistila, jak zpívá, ale… I když si myslím, že má talent, bude muset podle mě ještě dost zapracovat, aby se mohla přiblížit hvězdám, vystupujícím v 02 areně. Zpěv na vyprodanou halu to úplně není, i když časem může být. Přeju jí, aby si sen splnila, ale v nejbližší době to nejspíš nebude. A než v hale vystoupí, může do té doby počet svých fanoušku třeba zněkolikanásobit, ačkoliv už jen na Instagramu tuto zpěvačku sleduje přes 900 000 lidí, což je hodně. Tak se v budoucnu necháme překvapit.

Anketa

Posloucháte zpěvačku Moniku Bagárovou?
Ano, její písničky poslouchám, líbí se mi.
2,1 %
Ne, neposlouchám, i když zpěvačku znám.
85,4 %
Ne, neposlouchám, ani jméno mi nic neříká.
12,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2089 čtenářů.

Zdroje:

Názor autorky

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz