Hlavní obsah
Hry

Máte 7 vteřin na to, abyste na obrázku našli chybu. Dáte to?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Silvia_punto

Děvčátka v radostném objetí jsou šťastná a spokojená. Dětskou radost nemůže zkazit ani chyba, která se na obrázku vyskytla. Najdete jí?

Článek

Upřímná dětská radost je něco krásného. Dokáže dodat optimismus a energii všem okolo. Proto se vyplatí udělat vše pro dětský úsměv, který nemůže pokazit ani chyba vyskytující se na obrázku. Dokážete jí odhalit? A ještě k tomu do pouhých 7 vteřin? Když to zvládnete uděláte radost nejen dětem, ale i sobě a svému sebevědomí. Proto již více neotálejte a do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Foto: Pixabay - Silvia_punto

Do 7 sekund najděte chybu na obrázku.

Anketa

Zvládli jste do 7 sekund najít chybu?
Ano, zvládli.
83,9 %
Zvládli, ale ne do 7 sekund.
6,4 %
Ne, nezvládli.
9,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 516 čtenářů.


Prohledávání obrázku s dívkami v radostném objetí, se chýlí ke svému závěru. Byli jste úspěšní a chybu včas objevili? Tak si zasloužíte velkou pochvalu za skvělý výkon. Nemůžete-li chybu stále najít, je tu pro vás níže obrázek bez chyby, který vám jí usnadní najít.

Foto: Pixabay - Silvia_punto

Obrázek bez chyby.


Tak co, už je chyba nalezena? Určitě ano a holčičky z toho mají ještě větší radost. A kde se tedy nachází? Chyba je na pravém závěsu, kde chybí stahovací stuha. Výborná práce. A teď můžete jít udělat dětem či komukoliv jinému něco pro radost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz