Hlavní obsah
Lidé a společnost

Udělá Mikýř pro slávu cokoli? Fanouškům lže, že hledá trofej, ale pravda je dost odlišná

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Nedávno přišel vítěz letošního ročníku Survivor do Snídaně s Novou, kde oznámil, že po velkém mejdanu ztratil svou zlatou trofej a dal lidem své telefonní číslo. Jenže podle stříbrné Nikoly je to trochu jinak.

Článek

Mikýřová „poslední soupeřka“ Nikola Kabátová byla nedávno na rozhovoru na Nově, kde prozradila, možná neuváženě, že se ztrátou trofeje to u Mikýře zase nebude tak horké. Ale počítal s tím, že někdo jeho tajemství prozradí?

Mikýřovy lži?

Těžko říct, zda je to záměr, způsob, jak na sebe upozornit, nebo čistý marketing. Nikola Kabátová ale tvrdí, že číslo, které dal Mikýř všem ve Snídani s Novou, není jeho. To asi nikoho nepřekvapí, protože vítěz Survivoru zřejmě nechce, aby mu volaly tisíce fanoušků. To chápeme. Ale kde je ta trofej?

Podle Nikoly už dávno u Mikýře v kanceláři, kde mu připomíná slastné okamžiky výhry, kdy si dokázal, že umí všechny porazit. Mikýř ale ještě v neděli na svém Instagramu tvrdil: „Trofej stále nenalezena, ale nebojte se, máme náhradu. Seznamte se s novou trofejí SURVIVOR 2024.“ Nikola ale byla na rozhovoru, kde tvrdila opak, před několika dny.

Zdá se, že Mikýř usiluje o pozornost za každou cenu. Bojí se, že se na něj zapomene? Nebo, že už se nemůže vrátit k tomu, co dělal dříve a potřebuje ze Survivoru těžit do poslední minuty?

To se mu rozhovor s Ondřejem Novotným rozhodně povedlo, protože vydělal miliony. Ale co bude dál? A budou mu fanoušci věřit ty velké věci, když jim bude lhát v maličkostech? Nebo je to snad Nikola, která má špatné informace? To je pochopitelně také možné…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz