Hlavní obsah

Jako influenceři jsme nechtěli sledujícím přiznat, že jsme se s přítelem rozešli, říká Mája (24)

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik (premium license)

Vyměnit lásku za peníze? I to se někdy může zdát jako nejlepší řešení, zvlášť ve chvíli, kdy si na tom postavíte kariéru. Své o tom ví influencerka Mája, jejíž content se především zakládá na partnerském vztahu. Jenže ten už nemá.

Článek

Narovinu si řekněme, že na sociálních sítích musíte stále dokola vymýšlet něco, čím zaujmete. A nedej bože, abyste se své komunitě oddálili. Protože ve chvíli, kdy nestihnete tempo svých sledujících, je s vámi amen.

Tvořili jsme společný obsah

Když jste na střední a maturujete, můžete tvořit o tom. Pak máte partnera, děti, psa, stavíte dům. Já jsem skončila zatím jen u toho partnera - a ani toho už nemám.

Jenže jsme několik let společně tvořili na sociální sítě a fanoušci nás milovali. A my je. Teď, když jsme se rozešli, vůbec vlastně nevíme, jak to máme všem říct. A co budeme dělat po tom? Když si totiž založíte společný obsah na tom, že se milujete nebo si ze sebe děláte legraci, jen obtížně se hledá náhrada.

Nikdo to neví

Zatím se tak každou středu scházíme, vytvoříme věci dopředu a ty pak publikujeme během všedních dní. Někteří už si všimli, že spolu netrávíme moc času, ale zatím se někdo zeptá jen občas. Já nevím, jak dlouho tohle vlastně můžeme dělat, jak dlouho tohle vydržíme?

Protože finančně sice dává smysl hrát si dál na pár, ale já za tím takhle prostě neumím zavřít dveře a stále doufám, že bychom se k sobě třeba jednou mohli vrátit. Moje rozhodnutí to přeci jen zkrátka nebylo…

Zdroj: autorka vycházela z rozhovoru s hlavní aktérkou Májou

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz