Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ornelly je pro Agátu škoda. Jejich podcast jde do kytek, je to čím dál slabší, píšou fanoušci

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Ornella Koktová s Agátou Hanychovou objevila zlatý důl. Vymyslely si podcast, který miluje tisíce „holčiček“ a jim to sype slušný obnos. Jenže jak dlouho tohle mohou dámy udržet?

Článek

V posledních dílech je stále evidentnější, že Ornella a Agáta jsou mentálně tak trochu jinde. Ve vší úctě, ačkoliv při setkání s Josefem Koktou byla Ornella dlouho vláčená bulvárem jako hloupá zlatokopka, má daleko větší přehled a ve svých úvahách je mnohem méně povrchní než Agáta, která většinu podcastu řeší, že nejí, proč nejí, je tlustá, nechce být tlustá… Otázkou je, jak dlouho budou za tohle sledující platit. Už teď se v komentářích začalo objevovat, že jsou díly slabé!

Kdo dal tuhle dvojici dohromady?

Ornella se nějak netají tím, že vždy toužila po přátelství s Agátou Hanychovou. Snad i pro to, když to klaplo, je už několik let absolutně u vytržení. A to dokonce tak, že na finální párty Survivoru dorazila v půjčených kalhotkách od Agáty.

Kromě momentů, kdy Ornella zvýší v podcastu intonaci svého hlasu, aby dala najevo, že někoho ze svých blízkých cituje, jsou její úvahy obvyklé pro vyzrálou třicetiletou ženu a poslouchá se velmi dobře. Má doma manžela, tři děti, žije spořádaným životem, úspěšně podniká. Agáta je vedle ní jako zběsilý kůň, který se v podcastu podivuje nad tím, že existuje pohádka S čerty nejsou žerty. Jak se daly tyhle dvě dohromady, to je vážně záhada.

Může to vydržet dlouho?

Otázkou je, jak dlouho tohle může vydržet. V poslední době je cítit, že jsou díly vytvářeny i proto, aby zkrátka nějaké byly. Na druhou stranu Ornella s Agátou narovinu říká, že si tam chodí pokecat a odpočinout od dětí.

Tak velkou sledovanost to má pravděpodobně i proto, že se tam často objevují drby o slavných. Ať už od těch, které vynesou samy tyto dvě dámy, nebo od slavných hostů - nedávno tam byla Veronika Žilková, Adam Mišík, manžel Ornelly Josef Kokta s manželem Agáty Miroslavem Dopitou. Ale fakt, že je Ornella mnohem chytřejší než Agáta, se nedá přehlédnout. Na druhou stranu, Agáta odjakživa těží ze své pověsti rebelky a výrazné osobnosti, která se ničeho nebojí a je velmi upřímná…

Pokud ale nebudou podcast někam posouvat, co s ním budou dělat za pár měsíců? Nedávno dali soutěž o třicet tisíc, které vyhrál jeden z odběratelů. Je to cesta?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz