Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herečka Eva Burešová ze seriálu ZOO prozradila, kdy bude svatba s Forejtem

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Pořád a pořád! Otázky na svatbu. Kdy bude, proč ještě nejsou svoji? Na to má herečka Eva Burešová ze seriálu ZOO jednoduchou odpověď. Žádná veselka nepřipadá v úvahu, dokud jsou děti malé.

Článek

„Všechno, co mají lidé, kteří jsou svoji, máme. Není potřeba se za tím hnát, nic velkého se u nás nezmění. Počkáme, až budou děti větší, ať můžou slavit s námi,“ prozradila Eva Burešová v Show Jana Krause.

Muž snů

Známý porotce soutěže MasterChef je pro Evu Burešovou splněným snem. Potkali se při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas, a jiskra přeskočila takřka okamžitě. Svůj vztah několik měsíců tajili, pak už to šlo ale rychle - pořídili si dům za Prahou, fenku Nairobi a loni v srpnu se narodil jejich první společný syn Tristan William.

Po veselce touží

Burešová se po porodu vrátila rychle do práce, a tak se vídali opravdu málo. Spekulovalo se o krizi, ale to bez problémů vyvrátili a dál žijí spokojeně jeden vedle druhého.

„Já se chci vdávat,“ má jasno. Proč Forejt tak dlouho otálí, je záhadou, ale zdá se, že to pro dvojici zkrátka není důležité. Otázkou je, které děti mají ještě vyrůst, aby na tu svatbu konečně došlo. Nebo jde právě o jejich maličkého Tina? Ten oslavil dva roky, z předchozího vztahu s hudebníkem Michaelem Krásným má Eva Burešová ještě syna Nathaniela, který už chodí do školy.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Eva Burešová a Michael Krásný

Přemek Forejt má z předchozího vztahu dceru Stellu, která chodí už na druhý stupeň. S tou si podle mnoha rozhovorů Eva báječně rozumí a zdá se, že rodinnému štěstí nic nebrání. Teď už je to tak všechno na Přemkovi.

Ostatně, požádal by Evu mohl i tak, nemusí hned chystat velkou veselku. Možná ale, že je herečka zkrátka pověrčivá a bude trvat na tom, že do roka a do dne. Tak uvidíme!

Zdroj: autorský článek, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz