Hlavní obsah
Umění a zábava

Zkouška důvěry u Tomešových: Herec přišel domů omylem v kalhotech jiné ženy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Byla to láska jako z pohádky, čistá, bláznivá a osudová. Ale jelikož si Tomešovi na nic nehrajou, klidně přiznají, že řeší krizi jako každý druhý. A možná, že za to nakonec budou moci jiné ženy. Nebo ne, Romane?

Článek

V jejich manželství to pravděpodobně začalo skřípat po narození dětí. Péče o rodinu dá zabrat a na partnerský vztah už tolik chvil nezbývá, natož nějakou romantiku. To poznala i herečka Michaela Tomešová ze seriálu ZOO s manželem Romanem.

Šli do Výměny manželek

Partnerskou krizi Tomešová přiznala poté, co šli s manželem do Výměny manželek, kde si dle obvyklých slov zúčastněných chtěli zkrátka zkusit něco nového. Sympatická brunetka se chtěla přesvědčit, zda si vůbec budou ještě chybět. Mají dva syny, Kristiána a Jonáše. Vzhledem k tomu, že jsou kluci krátce za sebou, dává mateřství herečce opravdu zabrat.

To dítě se vztahy udělá harakiri. Řešíte jenom logistiku, práci, peníze, kdo co zaplatí, kdo kdy pohlídá,“ vysvětloval Roman Tomeš, kdy to mezi nimi začalo skřípat. „Najednou jsme vytratili mezi sebou tu lásku,“ doplnil.

Ačkoliv svou manželku nade vše miluje a není pochyb o tom, že jsou spřízněné duše, občas jí umí pořádně zamotat hlavu. Jako před dvěma lety, když přišel domů v cizích kalhotech. A překvapivě byly dámské.

Doma v kalhotech jiné

Bylo to na party k muzikálu Slunce, seno, jahody, kde se někteří protagonisté pořádně rozdivočili. Psal se rok 2022 a největším bavičem osudného večera byl Martin Písařík, v těsném závěsu mu sekundoval Roman Tomeš. Oba tam byli bez partnerek. Co se však nestalo!

„Tohle přišlo domů. Prý ze sportovního odpoledne, taky bych si takhle zasportovala. A že prej ho někdo polil, snad Martin Písařík. Tak si musel půjčit kalhoty od Denisy Grossové. Mě už dnes nic nepřekvapí,“ okomentovala na Instagramu Romanův příchod domů jeho manželka Michaela, která nebyla dvakrát nadšená z podivné výmluvy. Vzhledem k tomu, že se o Romanovi říká, že je pro každou legraci a šílené nápady mu nejsou cizí, s největší pravděpodobností to byla čistá pravda. Dokonce to mělo být omylem. Že to však musí být pro mladou ženu pořádná zkouška důvěry, o tom snad ani nemusíme diskutovat!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Roman Tomeš

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz