Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jana Paulová je s manželem už od 19 let. Její maminka zetě nenáviděla, ani na svatbu nechtěla přijít

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Herečka Jana Paulová ze seriálu Jedna rodina je s manželem už od svých 19 let, a za tři roky oslaví zlatou svatbu. Ještě v začátcích jim ale štěstí moc nepřálo. Budoucí tchyně byla totiž zásadně proti! Nakonec se mýlila.

Článek

Po boku své dcery si totiž představovala někoho mnohem serióznějšího - nejlépe advokáta nebo doktora. A tehdy mladinká Paulová si domu přivedla divokého hudebníka s dlouhými vlasy Milana Svobodu, který chtěl dobýt svět, a rozhodně netoužil po kvádru, přísným pravidlům nebo bílém plášti. Kdo by tehdy tušil, že jednou spolu budou mít dvě dcery a cestovat po celém světě, a to hlavně na Normandské oslavy.

Zamilovaná babička

Tam totiž žije jedna z jejich dcer, Anežka s vnučkou Allegrou Janou. Populární herečka Jana Paulová by byla nejraději babičkou na plný úvazek, létá za nimi minimálně jednou do měsíce, ačkoliv teď to bude mít přeci jen o něco složitější. To však nic nemění na tom, že je z vnučky absolutně nadšená.

„Jsem zamilovaná babička a jsem z ní totálně nadšená, ale že bych u ní pozorovala nějaké zvláštní umělecké sklony, na to je ještě moc malá. Mě fascinuje, jak mluví dvěma jazyky a jak přesně ví, s kým má jakým mluvit. Ať bude jednou dělat cokoli, důležité je, aby ji to bavilo a naplňovalo,“ svěřila se Paulová pro denik.cz.

Lásce maminka bránila

Na vztahy má Paulová obecně štěstí. Kdo dnes může říct, že svého manžela zná 50 let? Janě Paulové se to povedlo, a pořád je vedle něj tak šťastná, jak si vždy přála. Jenže jejich vztah si musela tvrdě prosadit. „My jsme se potkali, zamilovali se do sebe a od té doby jsme spolu. Rodiče nám v tom hrozně bránili. Měla jsem to těžké s mojí maminkou. Ta totiž neodhadla, že jsem potkala úžasného chlapa. Nechtěla nám jít na svatbu. On měl tenkrát dlouhé vlasy, byl to takový jazzman, a ona si představovala, že jí přivedu nějakého pana doktora. A ono ne,“ citoval její slova web Extra.cz.

Požehnání od maminky ale Paulová přeci jen získala. Když navíc maminka viděla, jak báječně se rodině daří, že má její dcera dvě krásné dcery a k nim skvělého tátu, ledy jistě pookřály.

Recept na šťastný vztah

Recept na zdravý vztah je přitom podle Paulové jednoduchý. Dva lidé k sobě musí být upřímní, říkat si věci bez obalu a občas zabrousit i do témat, která nemusí být pro někoho zrovna lichotivá. Všechno narovinu a zároveň s láskou.

Oporou jí bude manžel jistě i během náročných příprav na StarDance, které začne už na podzim. A jestli má recept na šťastný vztah? „U nás je to láska, vzájemný respekt, smějeme se stejným věcem, nevlastníme se navzájem a prostě nás baví spolu být,“ prozradila.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz