Hlavní obsah
Aktuální dění

Hrůzy v tunelech Hamásu: Izraelští vojáci nacházejí mrtvá těla dětí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Suscitator/Microsoft Designer/DALL-E3

Modlitba

Byli uneseni, týráni a zneuctěni islámskými teroristy z Hamásu jen proto, že byli Izraelci a chtěli žít.

Článek

Čirou hrůzu zažívají izraelští vojáci při nalezení tunelu využívaného teroristy z hnutí Hamás. V tomto tunelu byly drženy izraelské rukojmí, včetně dětí, které trpěly, a nakonec byly brutálně zavražděny. Brutalita teroristů je doslova příšerná. Jsem znechucen nad tím, že tunely byly částečně financovány z evropských peněz a nechápu demonstrace na podporu Palestiny, naprosto ignorující zvěrstva páchaná islámskými teroristy z Hamásu.

Eden Yerushalmi byla vyhladovělá. Když byla popravena Hamásem, Eden vážila pouhých 36 kg.

Je to nepopsatelně trýznivé. Děsivé. Hrůzné. Ani nedokážu pochopit náznakem strašlivé utrpení, které zažívají izraelští vojáci, když objevují obrázky nakreslené dětmi a jejich matkami v tunelu, kde byli drženi islámskými teroristy z hnutí Hamás. Vojáci tam našli kresby, plyšové hračky… Šest rukojmích  – Eden, Ori, Carmel, Almoga, Herše a Alexandr – tam prožívalo nepředstavitelné ponížení po více než 300 dní.

Když vojáci vstoupili do části tunelu, kde se nacházel dětský pokoj, ocitli se na strašlivém místě plném hrůzy. Na špinavé zemi spatřili zkrvavené pozůstatky šesti mrtvých těl. Islámští teroristé rukojmí zavraždili střelbou do zad poté, co jim zavázali oči. Nebudu se dále rozepisovat o dalších zraněních a strašlivém zneuctění. Z tohoto tunelu vojáci s pláčem vynesli těla, aby je rodiny mohly pohřbít…

Číst takové zprávy a vidět izraelské vojáky, jak vstupují do temných otvorů tunelů, a poté vycházejí s pláčem, je opravdu strašné.

Stydím se, ano, hluboce se stydím za to, že nyní vím, že tunely, kam teroristé unesli rukojmí z Izraele, byly mimo jiné postaveny i z peněz daňových poplatníků EU. Jímá mě stud, když vidím demonstrace na podporu trpící Palestiny pod odvetnými údery izraelské armády. Zdráhám se jen přemýšlet, proč musím o takových odporných zvěrstvech číst – ach ano, protože se dějí, protože je lidé páchají na lidech. A muslimové z Gazy, Rafáhu, Chán Junísu a dalších měst se snaží ve světě vytvářet obraz trpících pod údery izraelské armády, ale to, že „páchali zlo“, samozřejmě opomenou zmínit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz