Hlavní obsah
Umění a zábava

Lucie Benešová utíká před manželem do své roubenky. Čas spolu netráví, mluví se i o rozvodu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=79318483

Herečka Lucie Benešová se na svém Instagramu pravidelně chlubí svou novou roubenkou, kterou kompletně předělala. Jenže od té doby, co začala stavba, si její sledující všímají, že manžel s ní netráví žádný volný čas. A to herečka také potvrdila.

Článek

Lucie Benešová (50) si nedávno splnila svůj dlouholetý sen. Po mnoha měsících tvrdé práce je její chalupa konečně hotová, a tak není divu, že má obrovskou radost. Její roubenka, kterou pojmenovala Beneška, však přišla na několik milionů korun, což se následně podepsalo i na jejím rodinném rozpočtu a vztazích s manželem.

„Byla to jízda a velká legrace!!! Jsem ráda, že jsem vás mohla pohostit, přivítat s vámi to moje kulaté bachoraté číslo, že jsem s vámi mohla trsat u starých hitů a hlavně , že vás v tom životě mám,“ napsala na svém Instagramu Lucie Benešová, když uspořádala v nové chalupě rodinnou sešlost, při které proběhla i neformální kolaudace. Při této příležitosti slavila i dvacáté výročí svatby s hercem Tomášem Matonohou (53). Jenže podle všeho byla tato oslava pouze zástěrkou jejich manželské krize, o které se již delší dobu hovoří.

Rodina jí stavbu vymlouvala, ale ona si nedala říct

Mezi jejich přáteli, ale také na sociálních sítích kolují zvěsti, že Lucie Benešová se se svým manželem už nemůže snést, a roubenku si postavila právě proto, aby se tam jednoho dne mohla odstěhovat do klidu. Může to znamenat konec jejich dlouholetého manželství? Údajně měla manželská krize začít ve stejnou dobu, kdy Lucie Benešová zahájila stavbu chalupy. Sama herečka přiznala, že od svých blízkých v tomto ohledu velkou podporu neměla a jejímu manželovi se navíc nelíbilo, kolik peněz to bude stát.

„Rodina i spousta dalších lidí mi můj sen postavit si roubenku rozmlouvala, podle nich to bude drahé a nebudu mít na to čas, ani energii,“ napsala tehdy na svém Instagramu, ale i tak si šla tvrdě za svým a nedala na ně. Její manžel jí se stavbou pravděpodobně vůbec nepomohl, což není až takové překvapení, protože je tam většinu času Lucie sama. Herečka už dříve prozradila, že ačkoli mají početnou domácnost, většinu věcí musí zvládat sama.

S manželem netráví skoro žádný volný čas

„Manžel doma vůbec nepomáhá,“ postěžovala si. Na začátku vztahu si sice myslela, že si domácí povinnosti rozdělí, ale brzy zjistila, že to tak fungovat nebude. Rozhodla se proto spoléhat jen na sebe, což ji časem začalo trápit. Možná i díky tomu nabyla dojmu, že ji Matonoha už nemiluje jako dřív. K tomu se přidává fakt, že ji prý dlouhodobě neposlouchá, jak tomu bylo na začátku jejich vztahu. Dokonce jí měl říci, že když ptáčka lapají, hezky mu zpívají.

„Nemohla jsem uvěřit tomu, že to myslí vážně, ale myslel,“ napsala poté Lucie Benešová, na svém Instagramu, která se snad nejvíce proslavila svou účastí v seriálu Slunečná. Přestože existuje mnoho indicií, které naznačují, že by jejich vztah mohl být ohrožen, žádný z herců rozpad manželství zatím nepotvrdil. A nezbývá než doufat, že k tomu ani nedojde, protože zatím oba dva tráví svůj čas odděleně a jeden bez druhého.

Zdroje:

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/792588/lucie-benesova-ma-benesku-sen-za-miliony-roubenka-je-hotova.html

https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/216829/benesova-ma-sen-za-miliony-roubenka-je-hotova.html

https://www.expres.cz/celebrity/lucie-benesova-tomas-matonoha-krize-rozchod-rozvod-nevera.A230926_105803_dx-celebrity_amh

https://emma.pluska.sk/svetova/rozvod-ceskom-soubiznise-matonoha-benesova-ziju-oddelene-konflikt

https://nasehvezdy.cz/clanek/rozvod-kvuli-milenci-172735/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz